darkblake12
Üye
Merhabalar ben sporda 1.ayımı doldurdum sayılır 11 martta basladım suan 11 nisan ve basladıgımda 57 idim suanda 60 oldum.Kilo almada ve genişlemede yavaş yavaş gelişiyorum fakat sıkıntım beslenmem dogrumudur.
İşten dolayı 7 -8 gibi spora gidip aksam 11 de cıkıyorum ama geç çıkmam tüm programı uygulayabildiğim anlamına gelmiyor ve mekik ve son hareketlere vakit ayıramıyorum geç olduğu için.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben sabah peynir + taze sıkılmıs portakal suyu
Okul günü ise okula gittiğimdede simit ve ayran
Okul günüyse öğlen çorba
Okul günüyse eve gittiğimde 1 tabak makarna 1 avuç fındık fıstık - spordan sonra full gainer eve gidince tavuk veya makarna + ton balığı
aksam yatarkende full gainer + süt
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İş günü bir tek öyle yemeğim protein ağırlıklı ne verirlerse sabah evdeki peynir + portakal suyu suaralar kilo alıyorum fakat 1 ay olduğu halde spora gittiğimde sonlara dogru halsizlik ve yorgunluk yaşıyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu yıl başları olması lazım iç hastalıklara gittiğimde kan değerlerin iyi dedi bu halsizliği beslenmeye vermişti sizce beslenmem doğrumudur , neler eklemeleyim.
YAPTIGIM ANTREMAN PROGRAMI (HAFTA İÇİ 5 GÜN)
----------------------------------------------------
1-PROGRAM(GÖĞÜS/SIRT)
göğüs pres makina
üst göğüs pres
üst göğüs yana açış
kelebek
----------------------------
enseye çekiş
göğüse çekiş
karna çekiş
ters mekik
------------------------------
üst bacak(Yapmıyorum)
arka bacak(Yapmıyorum)
yarım mekik(Arada)
roma sehpası(Belime agrı girdiği için yapmıyorum)
2.PROGRAM(OMUZ/KOL)
-------------------------------------
Omuz pres makina
Omuz yan açış
Çeneye çekiş
----------------------------------
Dambılla pazu
sehpada pazu
halterde pazu
aşağı itiş
dambılla arka kol
bilek
---------------------------------
Mekik
Diz Çekiş
İşten dolayı 7 -8 gibi spora gidip aksam 11 de cıkıyorum ama geç çıkmam tüm programı uygulayabildiğim anlamına gelmiyor ve mekik ve son hareketlere vakit ayıramıyorum geç olduğu için.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben sabah peynir + taze sıkılmıs portakal suyu
Okul günü ise okula gittiğimdede simit ve ayran
Okul günüyse öğlen çorba
Okul günüyse eve gittiğimde 1 tabak makarna 1 avuç fındık fıstık - spordan sonra full gainer eve gidince tavuk veya makarna + ton balığı
aksam yatarkende full gainer + süt
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İş günü bir tek öyle yemeğim protein ağırlıklı ne verirlerse sabah evdeki peynir + portakal suyu suaralar kilo alıyorum fakat 1 ay olduğu halde spora gittiğimde sonlara dogru halsizlik ve yorgunluk yaşıyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu yıl başları olması lazım iç hastalıklara gittiğimde kan değerlerin iyi dedi bu halsizliği beslenmeye vermişti sizce beslenmem doğrumudur , neler eklemeleyim.
YAPTIGIM ANTREMAN PROGRAMI (HAFTA İÇİ 5 GÜN)
----------------------------------------------------
1-PROGRAM(GÖĞÜS/SIRT)
göğüs pres makina
üst göğüs pres
üst göğüs yana açış
kelebek
----------------------------
enseye çekiş
göğüse çekiş
karna çekiş
ters mekik
------------------------------
üst bacak(Yapmıyorum)
arka bacak(Yapmıyorum)
yarım mekik(Arada)
roma sehpası(Belime agrı girdiği için yapmıyorum)
2.PROGRAM(OMUZ/KOL)
-------------------------------------
Omuz pres makina
Omuz yan açış
Çeneye çekiş
----------------------------------
Dambılla pazu
sehpada pazu
halterde pazu
aşağı itiş
dambılla arka kol
bilek