Merhabalar
Arkadaşlar ben şuan 70 kiloyum. Boyum 1.70. 1 sene önce 83 kiloydum 63 kiloya düştüm ve çok iyi vücudum oldu. Üniversiteye gelince malesef spora düzenli gidemedim ve göbek yaptım belim kalınlaştı 70 kilo oldum. 4 gündür tekrar düzenli spor hayatıma başlamaktayım ama açıkçası 4 günde bir değişiklik olmadı ve bu yüzden yemek programımı size sunmak istedim. Ayrıca buna ekleme çıakrma yapabilirim ancak dediğim gibi öğrenci evinde kırmızı et beklemeyin
Hızla bel bçlgesi yağlarından kurtulmak istiyorum. Daha doğrusu vücut yağ oranını azaltmak istiyorum çünkü azalırsa zaten kaslar belirginleşir. Önerdiğiniz yağ yakıcı varsa onuda alabilirim. Son olarak amino asit kullanırsam kilo alır mıyım veya vücut yağ oranım düşer mi bunlar hakkında bilgi sahibi olmadığıum için amino almadım. Teşşekürler iyi günler.
NOT: acayip tatlı seven biriyim protein bar alsam mı?
Sabah: 2 yumurta akı
biraz lor peyniri
1 bardak süt veya 1 bardak yeşil çay
nane ve pul biber
yoğurt.
Süt hariç gerisini karıştırıp yerim
Ara öğün: 4 badem 4 fındık
Öğle yemeği:Tavuk döner az pilav yoğurt su salata
Ara öğün:4 badem 4 fındık
Ara öğün: Yoğurt lor peyniri sade kahve
Akşam yemeği: Hazır tavuk döner ve yoğurt
whey protein tozu iso101(spordan sonra)
Arkadaşlar ben şuan 70 kiloyum. Boyum 1.70. 1 sene önce 83 kiloydum 63 kiloya düştüm ve çok iyi vücudum oldu. Üniversiteye gelince malesef spora düzenli gidemedim ve göbek yaptım belim kalınlaştı 70 kilo oldum. 4 gündür tekrar düzenli spor hayatıma başlamaktayım ama açıkçası 4 günde bir değişiklik olmadı ve bu yüzden yemek programımı size sunmak istedim. Ayrıca buna ekleme çıakrma yapabilirim ancak dediğim gibi öğrenci evinde kırmızı et beklemeyin

Hızla bel bçlgesi yağlarından kurtulmak istiyorum. Daha doğrusu vücut yağ oranını azaltmak istiyorum çünkü azalırsa zaten kaslar belirginleşir. Önerdiğiniz yağ yakıcı varsa onuda alabilirim. Son olarak amino asit kullanırsam kilo alır mıyım veya vücut yağ oranım düşer mi bunlar hakkında bilgi sahibi olmadığıum için amino almadım. Teşşekürler iyi günler.
NOT: acayip tatlı seven biriyim protein bar alsam mı?
Sabah: 2 yumurta akı
biraz lor peyniri
1 bardak süt veya 1 bardak yeşil çay
nane ve pul biber
yoğurt.
Süt hariç gerisini karıştırıp yerim
Ara öğün: 4 badem 4 fındık
Öğle yemeği:Tavuk döner az pilav yoğurt su salata
Ara öğün:4 badem 4 fındık
Ara öğün: Yoğurt lor peyniri sade kahve
Akşam yemeği: Hazır tavuk döner ve yoğurt
whey protein tozu iso101(spordan sonra)