yapamayacagım galiba :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teknopc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2spora yeni başladım 20 gündür salona gidiyorum 2 hafta fena agrılar çektim başlarken çok kararlıydım istekliydi sonra 1 haftadır filanda agrım yok ama fazla agırlıgın altına giremiyorum güçsüz kaslarım hocam sürekli çalıştııgım agırlıkların düşük oldugunu söylüyor forumdan onlarca konu okudum ama yinede içim rahat etmiyor hiç gelişemeyecekmiyim hocam beni zorluyor agırlıkların hafif dayanıksızsın dedikce yıkılıyorum kilom 83 1,83 boyundayım bi yardımcı olurmuusnuz :(

kullandığın kiloları yazarsan birdemental olarak hazır olmanda ordaki hocanın görevi. senin mental bir desteğe ihtiyacın var sporda o hocayı fazla takma knedini motive edecek şeyler bul.

bugün programımıda alıp eve gelicem hareketler ve kiloları yazacagım genelde dumble kullandıgımda 5-7.5 kullanıyorum bazı hareketlerde 10 bench pressde 10 takıyorum filan forumda yeni başladıgınızda hafif kilolarla fazla tekrar yapın vs bu tarz yararlı şeyler okumuştum salonda bu çalıştıgımı söyledigim kilolarla yapıyorum hareketleri tam yapmaya çalışıyorum tekrarları arttırıyorum ama hocam sürekli düşük oldugunu söylüyor :s teşekkürler

sen spora başlayalı 20 gün olmuş sen şuan

dumbel olarak 2 kg ile çalışsan bile normal daha sporun en başındasın hocan senın boyuna kilona bakıp az kilo kaldırıyorsun demesi saçmalık 1 ayını bile doldurmamıs birinden ne bekliyorki

ben spora yeni başladıgımda

bench te 20 kg ile 10 tekrar cıkartmazdım plaklar 5 kg + 5kg 10 kg de bar hiçte moralimi bozmadım

şuan 120 kg ye kadar çıkıyorum insan gücü zamanla kazanılan birşey

bugün programımıda alıp eve gelicem hareketler ve kiloları yazacagım genelde dumble kullandıgımda 5-7.5 kullanıyorum bazı hareketlerde 10 bench pressde 10 takıyorum filan forumda yeni başladıgınızda hafif kilolarla fazla tekrar yapın vs bu tarz yararlı şeyler okumuştum salonda bu çalıştıgımı söyledigim kilolarla yapıyorum hareketleri tam yapmaya çalışıyorum tekrarları arttırıyorum ama hocam sürekli düşük oldugunu söylüyor :s teşekkürler

bu sporda mantık tekrarları artırmaktan ziyade kiloyu artırmaktır. bu yanlışı düzeltin eğer kilo hafif geliyorsa biraz daha ağırlık ekleyebilrsiniz.

imkanın varsa spor salonuna değiştir anlaşılan o hocadan bir cacık olmaz :) ek olarak kesinlikle moralini bozma dünya çapındaki sporcularda 100kg ile başlamadı bu işe hepsi bu yollardan geçtiler.Bu spor sabır ve zaman ister eğer dambıllarda 5kg sana ağır geliyorsa ağırlığı düşür insanlara güçlü olup olmadığını kanıtlamak zorunda değilsin. Başarılar.

bu sporun anahtarı sabır yani zamandır bunu unutma

Çalıştığın salonu değiştir.Sporcuyu hafif kiloyla çalışıyorsun diye aşağılamak hangi eğitim ahlakına sığar ? Saçmalık bu

sınava hazırlanıyorum zaman kaybetmemek için eve yakın oldugu için bu salonu tercih ettim şuan için öyle bi şansım yok ama hocayla fazla içli dışlı olmazsam bide forumdan sizin gibi bu işin eri arkadaşlardan destek alırsam bi sorun olmıcak galiba hepinize teşekkürler :)

sınava hazırlanıyorum zaman kaybetmemek için eve yakın oldugu için bu salonu tercih ettim şuan için öyle bi şansım yok ama hocayla fazla içli dışlı olmazsam bide forumdan sizin gibi bu işin eri arkadaşlardan destek alırsam bi sorun olmıcak galiba hepinize teşekkürler :)

Bende olsam moralim bozulurdu sıkmayın canınızı forumu araştırın kendinize güzel bir antrenman programı hazırlayın ve tüm eleştrilere kulak tıkayın.Hatta mümkünse sporda takın kulaklıklarınızı müzik dinleyin sporunuza konsantre olun.

Kimse emeklemeden yürümedi bunu bilmek lazım:)

Back
Yukarı