Core
Üye
Merhaba arkadaslar bundan 1 yil kadar once 3-4 ay fitness yapmistim, bu surecte 100 kiloya ciktim yag oranim da 7-8 civarindaydi. Yazin araya girmesiyle sporu biraktim. Biraktim dedigim sadece fitnessi biraktim. Basketbol, Jiu Jitsu ve Kickbox yapmaya devam ettim. 1 yillik surecte 100 kilodan 88 kiloya dustum. 1 hafta once spora tekrardan basladim. İlk hafta tum vucudu calistiran rutin antrenmani yaptim ve bu hafta normal antrenmanima basladim, gogus biceps vb. Bu antrenmani yaparken cok yoruluyorum terliyorum kaslarimi sonuna kadar zorluyorum. Mesela gogus antrenmanindan sonra tek sinav bile cekecek halim kalmiyor ama ne bir yanma hissediyorum ne be bir sey. Bu bir problem teskil eder mi yoksa normal bir durum mu? Eskiden az da olsa yanma hissederdim suan o da gitti. Haftada 6 gun spor yapiyorum. Beslenmem de gercekten basarili. Vucudumun ihtiyaci olan her deyi aliyorum. Acaba bu yanma olmamasinin sebebi bu mu. Suan boyum 1.98 kilim 90 yag oranim da %6-7 civaridir. Cevaplarinizi bekliyorum, trsekkur ederim.