Koray_Aykut
Üye
boy:1.78 kilo:77
2,5 ayda 7 kilo aldım keyfim epey yerinde. Vücudumun hem altı hem de üstü çok güzel şekilde gelişti ve gelişiyor. Lakin göbek de çıktı; rahatsız etmiyor ama göğüslerimin küçük görünmesine sebep olduğu için uyuz oldum
Sabah saat 8 dolayları;
-2-3 kaşık keçiboynuzu pekmezi
-2haşlanmış yumurta
10.30 dolayları;
-içinde tahmini 50gram peynir olan ufak bir ekmek arası
Öğlen 12.30;
-tabldot ne çıkarsa; biraz bol şekilde alıp yiyorum.
-2saat sonra 2avuç fındık içi
17.00 dolayları;
-eve gelince karbonhidrata dayalı birşeyler yiyorum 1tabak; pirinç, bulgur pilavı vb
19.00;
-antremana gidiş ve giderken yerfıstıklı bi çikolata yiyorum
20.30;
-gelir gelmez 150-200gram tavuğu göğsünü birkaç damla yağ ile kızartıp tuzsuz şekilde yiyip duşa giriyorum.
-duştan sonra ne yemek varsa dolu dolu 1tabak
-yemekten 1saat sonra tekrar acıkırsam 1tabak daha yiyorum
-yatmadan önce 200-300gram yoğurt yiyorum
-----------------------------------------------------------------------------------------
*protein tozu var ama spordan hemen sonra içince o gece kendimi kaybediyorum; tansiyonum yerle bir oluyor nasıl kullanacağamı deneme yanılma ile ara sıra kullanarak bulmaya çalışıyorum
*antremandan önce ve hemen sonra aminoasit hapı kullanıyorum
*yediğim tek abur cubur akşam 2.tabağı yemezsem onun yerine bebek bisküvisi oluyor.
*günlük su tüketimim 2-3lt civarında
----------------------------------------------------------------------------------------
*antremanlarım 3&4set x 8tekrar şekilde ve yükleyebildiğim max ağırlık ile oluyor
*antremanlarım takribi 1,5saat sürüyor
*yoğunluk ve yorgunluk durumuma göre haftada en az 3 en fazla 4gün antreman yapmaya çalışıyorum
2,5 ayda 7 kilo aldım keyfim epey yerinde. Vücudumun hem altı hem de üstü çok güzel şekilde gelişti ve gelişiyor. Lakin göbek de çıktı; rahatsız etmiyor ama göğüslerimin küçük görünmesine sebep olduğu için uyuz oldum

Sabah saat 8 dolayları;
-2-3 kaşık keçiboynuzu pekmezi
-2haşlanmış yumurta
10.30 dolayları;
-içinde tahmini 50gram peynir olan ufak bir ekmek arası
Öğlen 12.30;
-tabldot ne çıkarsa; biraz bol şekilde alıp yiyorum.
-2saat sonra 2avuç fındık içi
17.00 dolayları;
-eve gelince karbonhidrata dayalı birşeyler yiyorum 1tabak; pirinç, bulgur pilavı vb
19.00;
-antremana gidiş ve giderken yerfıstıklı bi çikolata yiyorum
20.30;
-gelir gelmez 150-200gram tavuğu göğsünü birkaç damla yağ ile kızartıp tuzsuz şekilde yiyip duşa giriyorum.
-duştan sonra ne yemek varsa dolu dolu 1tabak
-yemekten 1saat sonra tekrar acıkırsam 1tabak daha yiyorum
-yatmadan önce 200-300gram yoğurt yiyorum
-----------------------------------------------------------------------------------------
*protein tozu var ama spordan hemen sonra içince o gece kendimi kaybediyorum; tansiyonum yerle bir oluyor nasıl kullanacağamı deneme yanılma ile ara sıra kullanarak bulmaya çalışıyorum
*antremandan önce ve hemen sonra aminoasit hapı kullanıyorum
*yediğim tek abur cubur akşam 2.tabağı yemezsem onun yerine bebek bisküvisi oluyor.
*günlük su tüketimim 2-3lt civarında
----------------------------------------------------------------------------------------
*antremanlarım 3&4set x 8tekrar şekilde ve yükleyebildiğim max ağırlık ile oluyor
*antremanlarım takribi 1,5saat sürüyor
*yoğunluk ve yorgunluk durumuma göre haftada en az 3 en fazla 4gün antreman yapmaya çalışıyorum