Yanlış yere açtıysam özür dilerim görüşlerini almak isterim

Merhaba arkadaşlar,
Sorunum şu ki, çok tuhaf bir vücuda sahibim. yaşım 19 Boyum 1.75, kilom 59. İnsanlar bana genellikle zayıfsın diyor ama tuhaf olan zayıf olduğum halde yanlara doğru genişlemiş bir vücudum var. Vücudumun basen tarafları simit olmuş durumda. Göbek tarafı da sarkıyor. Bu durumda çok kötü hissettriyor beni kendime bi ara salona yazıldım fakat pek etkisi olmadı nasıl bunlardan kurtulacağım bilmiyorum size sorum bu vucutu nasıl toparlarım " KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM "

İKİ ADETTE RESİM KOYMAK İSTEDİM DAHA İYİ YORUMLAYIP BANA YARDIMCI OLABİLMENİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

http://i.hizliresim.com/kvMbAq.jpg

http://i.hizliresim.com/goPqy0.jpg

Kardeşim sen çok şanslısın, zayıf olmana rağmen mezomorf bir vücudun var, bu tip vicutlar bodybuilding için en uygun vücutlardır. Sıkı bir antreman ve uygun bi diyetle çalışırsan bir kaç aya yağı yakıp yerine kas yapabilirsin, bol şanslar

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Vücut tipi diye bir şey yok o iş hikaye.. Clean bulk ile devam et temiz beslen, sonra definasyona girersin. Fotoğraflardan tam anlayamasamda, büyük ihtimalle kifozun var. Gerçi değişik açılardan fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz..

Ya kardes yana ezme yap mekik cek anormal birsey yok sadece sarkma olusmus. Muhtemelen onceden kiloluydun. Pskilojikmen o haline geri dnecek gibi bir hissiyat vardir. Takinti yapma vucudun normal isleyisinde

Vücut tipi diye bir şey yok o iş hikaye.. Clean bulk ile devam et temiz beslen, sonra definasyona girersin. Fotoğraflardan tam anlayamasamda, büyük ihtimalle kifozun var. Gerçi değişik açılardan fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz..

oturunca katlanıyor ve basen taraflarım cidden çok geniş ve ben bunları nasıl yok edebileceğimi bilmiyorum malesef

Kardesim antreman dan önce 20 dakika kardiyo yap, yag yakmana yardimci olur, hatta imkanin varsa haftada 2-3 kere kosmaya git ve body yapmaya devam et
5-6 ay sonra gercekten güzel bir vücudun olur

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Fakearnould kardesime katiliyorum. Fitness sabir ve azim isidir. Gelismeyi aninda gorenezsiniz.

Back
Yukarı