Yanlış yapıyorum gibi geliyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MadRee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MadRee

Üye
Ben salona baslıyalı 2 hafta oldu yaklasık 7antereman kadar..

20dk cardio
Gögüs hareketi (ileri dogru itme)
Gögüs hareketi (sıkıstırma)
Sırta çekiş
Omuz (dambıl yana acıs)
Ön kol (Barberrcul)
Arka kol (dips)
Ön bacak-arka bacak
Ters mekik-düz mekik-karın sıkıstırma
20dk cardio daha

Adaptasyon seti oldugu soylendı ama forumda okuduguma gore en fazla antreman 1saat surmelıymısım benım 1.30saat fln suruyon hatta uzuo bıle bazen ?
İkinci olarak kas yıkımını engeleemek yağ yakımını hızlandırmak ıcın ne gıbı besınlerı ne zaman tuketmelıyım ?

Oncelikle merhaba. Agirlik antremanin en fazla 1 saat olmali ve cardio antremanin en fazla 45 dk olmali ki yag yakimini en yuksek duzeye cikarmalisin kas kaybi yasamadan . Bu arada forumda gorfuklerimi yaziyorum kolay gelsin

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hemde sonra hem de başta cardio yapmanın neden nedir ? Amacın daha çok kas kazanmak mı yoksa yağlardan bir an önce kurtulmak mı olduğunu büşün ona göre cardio yu antrenmanın ya başına koy ya da sonuna . Öncelik kas ise sonuna koyman daha iyi olur çünkü yorgun olarak çalışmak istemezsin.
İlk ay programında genelde bütün vücut 1 günde çalıştırıldığı için uzun sürebiliyor onda pek problem yok ama ileri ki aylarda 1.30 saat çok fazla ki zaten bölgelere ayıracağın için vücudu , bu kadar zamana ihtiyacın olmayacak.

Hemde sonra hem de başta cardio yapmanın neden nedir ? Amacın daha çok kas kazanmak mı yoksa yağlardan bir an önce kurtulmak mı olduğunu büşün ona göre cardio yu antrenmanın ya başına koy ya da sonuna . Öncelik kas ise sonuna koyman daha iyi olur çünkü yorgun olarak çalışmak istemezsin.
İlk ay programında genelde bütün vücut 1 günde çalıştırıldığı için uzun sürebiliyor onda pek problem yok ama ileri ki aylarda 1.30 saat çok fazla ki zaten bölgelere ayıracağın için vücudu , bu kadar zamana ihtiyacın olmayacak.

Amacım 10kılo kadar verıp bıraz olsn sıkıslasmak ve vucuttan sarkan yerlerı toplamak

Back
Yukarı