Flynn
Üye
Arkadaşlar 5 ayda kilom 66.5'den 70'e çıktı ama 5 ay önceki fotomla şimdiki halime bakınca hiç fark göremiyorum. Sadece bel ve göğüs bölgem yağlanmış. Desem ki dirty bulking olmuş o da yok. Hacim artmıyor. Hayır neyi eksik yiyorum anlamıyorum. Her şeyi tartarak yiyorum gittim hassas terazi falan aldım. Tamam öğrenciyiz her gün et yiyemiyorum parasızlıktan ama elimden geldiğince proteinimi falan almaya çalışıyorum. Mesela bugünkü yediklerimi yazayım siz ona göre bir akıl verin bana...
Sabah dersim 8'deydi bu yüzden 125gr Eti Burçak Kepekli bisküvi yedim.
Öğle yemeğini okulun yemekhanesinde yedim.
200gr Tam yağlı yoğurt
1 kase kadar mercimekli erişte çorbası
125gr kadar erişte pilavı
Sonra okuldan çıkınca akşam 6 gibi spora gittim. Ağırsağlam'ın 5x5 programını uyguluyorum bu arada. 7 civarı eve geldim ve direk yemeğe gömüldüm.
Pişmemiş değerler
275gr tavuk göğsü
125gr bulgur ve 50gr yulaf ezmesi kullanarak yapılmış pilav
Tavuğu ve pilavı yapmak için de 120gr kadar zeytinyağı kullandım
Hesaplayınca yaklaşık 2874 kalori falan ediyor. Günlük almam gereken kalori 2600. Gelişim için bildiğim kadarıyla +300 ideal. Ben nerde yanlış yapıyorum.
Sabah dersim 8'deydi bu yüzden 125gr Eti Burçak Kepekli bisküvi yedim.
Öğle yemeğini okulun yemekhanesinde yedim.
200gr Tam yağlı yoğurt
1 kase kadar mercimekli erişte çorbası
125gr kadar erişte pilavı
Sonra okuldan çıkınca akşam 6 gibi spora gittim. Ağırsağlam'ın 5x5 programını uyguluyorum bu arada. 7 civarı eve geldim ve direk yemeğe gömüldüm.
Pişmemiş değerler
275gr tavuk göğsü
125gr bulgur ve 50gr yulaf ezmesi kullanarak yapılmış pilav
Tavuğu ve pilavı yapmak için de 120gr kadar zeytinyağı kullandım
Hesaplayınca yaklaşık 2874 kalori falan ediyor. Günlük almam gereken kalori 2600. Gelişim için bildiğim kadarıyla +300 ideal. Ben nerde yanlış yapıyorum.