PeRTH
Üye
Merhaba arkadaşlar . Ben toplamda 4 aydır fitnessa gidiyorum(4. ayıma yeni başladım fakat 3.ay programıma yeni geçtim)Bir aylık ara vermiştim sınavlar yüzünden şimdi devam ediyorum .
Burada söylemek istedğim şey 3. ay programımın 2. ay programından daha basit ve aynı hareketler olması size 3. ay programımın önceki programdan farklı olan hareketlerini yazayım çünkü bütün hareketlerim aynı.
3.Programı:
1.Gün:Göğüs-Kol
Bench Press
Üst Göğüs Press
Dumbell Yana Açış
Pullover (Bunlar önceki programımda da vardı ve önceden polaris hareketini yapıyodum şimdi o da yok .
Kol:
Barbell Curl
Scott Curl
Konsantrasyon (3 hareketle kol antremanım bitiyor önceden hammer curl vardı incline dumbell curl vardı ama konsantrasyon yoktu . )
*2.Gün:Omuz-Arka Kol
Dumbell Makas
Shoulder press(makinede)
military press makine tarzı ama ileri seviye
omuz yana açış ( Önceden t barla çeneye çekiş yapıyordum o yok :/)
Arka kol:
Pushdown
Alına indiriş
dips
french dumbell hiç farklı hareket yok !
3.Gün:Sırt-bacak
Barfix(bu önceden yoktu)
Latpulldown
testere
mideye çekiş
frontpulldown
Bacak hareketlerini daha yapmadım bilmiyorum .
Evet programım bundan ibaret sizce ne yapmalıyım hiç farklı hareket koymadı hoca gidip konuşayım mı ? Şimdiden teşekkürler ..
Burada söylemek istedğim şey 3. ay programımın 2. ay programından daha basit ve aynı hareketler olması size 3. ay programımın önceki programdan farklı olan hareketlerini yazayım çünkü bütün hareketlerim aynı.
3.Programı:
1.Gün:Göğüs-Kol
Bench Press
Üst Göğüs Press
Dumbell Yana Açış
Pullover (Bunlar önceki programımda da vardı ve önceden polaris hareketini yapıyodum şimdi o da yok .
Kol:
Barbell Curl
Scott Curl
Konsantrasyon (3 hareketle kol antremanım bitiyor önceden hammer curl vardı incline dumbell curl vardı ama konsantrasyon yoktu . )
*2.Gün:Omuz-Arka Kol
Dumbell Makas
Shoulder press(makinede)
military press makine tarzı ama ileri seviye
omuz yana açış ( Önceden t barla çeneye çekiş yapıyordum o yok :/)
Arka kol:
Pushdown
Alına indiriş
dips
french dumbell hiç farklı hareket yok !
3.Gün:Sırt-bacak
Barfix(bu önceden yoktu)
Latpulldown
testere
mideye çekiş
frontpulldown
Bacak hareketlerini daha yapmadım bilmiyorum .
Evet programım bundan ibaret sizce ne yapmalıyım hiç farklı hareket koymadı hoca gidip konuşayım mı ? Şimdiden teşekkürler ..