Yaniyim ve steroid kullanmak istiyorum..

Efekan

Üye
Merhaba sevgili arkadaşlar sevgili hocalar.. bb ye yeni başladım fakat daha önceki senelerde alt yapım vardı yani pek 0 dan sayılmaz.. öncelikle belirtmek istediğim bazı şeyler var 2 senedir genetik saç dökülmesi için dht blocker kullanıyorum proscar 1/4 artı biotin tablet ve minoxil sprey ile döngüye girmeyerek 2 senedir dökülmeyi durdurdum ve yeni saç oluşumları gözlemledim.. bb için oxandrolone kullanmak istiyorum bu tabletin saç üzerinde ki etkisi nedir ? saç döker mi dökmez mi ? ve birde anavar gibi saç dökmeyen tabletleri bana sıralayabilirmisiniz ?

Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1492192500][/DOUBLEPOST]Yardım edebilecek arkadaslar cevap verirseniz sevinirim ..

Son düzenleme:
Steroid kullanma kardeşim sabırsız olma ilerde acısını sen çekersin bu spor mesleğin olmadığı sürece iğnedir ilaçtır steroiddir bulaşma.git idmanını yap suplementiji kullan bu yeterli olur.ama illa kullanıcam diyorsan soruna cevap veremeyeceğim

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar çok araştırdım anavar ve tbol testesteronu dht ye çevirmiomus dolayısıyla saç dökülmesi yüksek dozlarda kullanılırsa çok az miktarda oluyormuş bakın tabloda var bilgisi olan arkadasların görüşünü almak isterim 2 günlük araştırmamla bunları öğrendim yabancı forumlardan eminim daha detaylı bilgilendirceksiniz beni .. Dosya aylaştım burada steroidlerin dht ve ötrojen dönüşüm listesi yer alıyor oranlarıyla gördüğünüz gibi tbol 0 ve oxan çok düşük

Eklentiler

• androgenic-anabolic_ratios.png
    androgenic-anabolic_ratios.png
    330,7 KB · Görüntüleme: 497
Bak, Jef Seid bile sol lenfini aldırdı. Büyük ihtimal başlangıç evresi kanserdi, şimdi piyasada yok, hiç bir yerde gözükmüyor. Operasyondan sonra tekrar yarışmalara hazırlanıyor vs. haberleri çıktı ama daha bir çalışma videosu göremedik..

Bak, Jef Seid bile sol lenfini aldırdı. Büyük ihtimal başlangıç evresi kanserdi, şimdi piyasada yok, hiç bir yerde gözükmüyor. Operasyondan sonra tekrar yarışmalara hazırlanıyor vs. haberleri çıktı ama daha bir çalışma videosu göremedik..
dostum onlar iğneli kür yapıyor sanırım bu tabletler doping olarak geçiyor %100 steroid demek bunlar için hata olur çünkü aşırı testo yok..

tabletler hakkında google sayesinde mi bu kadar bilgi sahibisin. aldığın zaman seni birden 4 beden attırıcak mı hepatit falan umrunda değil sanırım oralara girmiyorum bile. bu kadar kafaya taktıysan kimseden onay gekleme bulamazsın. iğne mi daha cici hap mı daha cici yüzlerce konu var çocuk oyalamıyoruz burada. illede alacaksan kimseyi sorumluluk altında bırakma. ne istiyosan yap

tabletler hakkında google sayesinde mi bu kadar bilgi sahibisin. aldığın zaman seni birden 4 beden attırıcak mı hepatit falan umrunda değil sanırım oralara girmiyorum bile. bu kadar kafaya taktıysan kimseden onay gekleme bulamazsın. iğne mi daha cici hap mı daha cici yüzlerce konu var çocuk oyalamıyoruz burada. illede alacaksan kimseyi sorumluluk altında bırakma. ne istiyosan yap
Dostum ne hepatiti ? hepatit-c hariç tüm hepatitler kan yoluyla bulaşır tablet anabolic steroidlerle ne alakası var hepatit in onu anlayamadım ? Kortiko steroid ile karıştırtıryosun 2 si çok farklı suçluda aramıyorum bilgisi olanlar yazabilir mi dedim..

kimin mesajının beğenme aldığından cahil olan belli.. göz beyazların sarardığında karaciğer yetmezliğine yaklaştığında anlatırsın bana hepatiti. :D

Back
Yukarı