yan yaglari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

camli

Üye
Simdi bisey sormak istiyorum vucudum iyi gokek ve ust bolgeler baya iyi durumda ama yanlarimdaki yaglar gitmiyo bunun icin bildiginz bi hareket varmi yaglari sikilastirmak icin

Yok :) onlardan kurtulmanın tek yolu beslenmeni iyileştirmen ve sporla enerjiye çevirerek vücuttan atman. Bölge için yapılacak egzersizler sadece kasları vurur, altında çok kuvvetli ve işini yapan kaslar olabilir ama yağlar orada olduğu sürece ancak parmağınla sondaj yaparak hissedersin.

Bu demwk oluyorki gobek ve bel simidi bolgende yag var bunun icin Ben kendi yaptigimi anlatnak istiyorum cevap icerisinde olacaktir. Ekmegi kesmelisin bence sabah aksam iki dilim tam bugday ekmegi yiyebilirsin kola tarzi iceceklerden uzak durabilirsin bazi gunlerde kahvalti yada akşam yemeginde misir gevregi bir avuc fistik iki adet hurma yulaf ve sütten oluşan atom adını verdigim karisimi yaparak ögünü geçirebilirsin tabiki bolcada kardiyo çalışarak ben hergun 300 kalorilik yuruyurs bandinda kosuda yapiyorum ve bjr ayda yedi kilo verdim arti karin kaslarim cikti ama yanlarda senin gibi azda olsa fazlaligim var ama gidecek kisa zaman icerisinde

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı