Yan Duruştaki Kötü Görünüm !!!

ByFelix

Yeni Üye
Arkadaşlar benşm 4 aylık bi fitness geçmisim var.

4 ay boyunca arka omuz calısmalarına hiç önem vermedim ve bu yuzden tricepslerim arka omuzlarımdan daha geride kalıyor vede bu yan duruşta moralimi cok bozuyor yani yandan sırt kaslarım gelişmiş tricepsler arka omuzları geçmiş vede göğüs kaslarım baya hacimli oldugu için yan duruşta gerçekten kötü bir görüntü yaratıor !!

Yani kısaca arka omuzlarımı arkaya dogru hacimlendirmem lazım !! Bunu nasıl yapabilirim ?

arka omuz bolgesini çalıştırmak ve hacimlendirmek gercekten kolaydır niye panikliyorsunuz anlamadım. on omuza gore gelişimi cok hızlı bir bolgedir. hemen soyleyelim. one egilerek yapılan bir lateral raise hareketimiz vardır. bunu sırt programının sonuna 5 set olacak sekilde ekleyin bence yeterlidir. panik yapmayın ama garip bir şekilde cok hızlı gelişen bir bolgedir. benzeri sorun bendede vardı. ama hemen diger bolgelere yetistirdim. 1-2 ay duzenli çalısın hemen hacimleniyor o bolge. iyi çalışmalar

arka omuz bolgesini çalıştırmak ve hacimlendirmek gercekten kolaydır niye panikliyorsunuz anlamadım. on omuza gore gelişimi cok hızlı bir bolgedir. hemen soyleyelim. one egilerek yapılan bir lateral raise hareketimiz vardır. bunu sırt programının sonuna 5 set olacak sekilde ekleyin bence yeterlidir. panik yapmayın ama garip bir şekilde cok hızlı gelişen bir bolgedir. benzeri sorun bendede vardı. ama hemen diger bolgelere yetistirdim. 1-2 ay duzenli çalısın hemen hacimleniyor o bolge. iyi çalışmalar

Cevap için teşekkürler :) Tek hareket yeterli o zaman.

shoulder-exercises-cable-seated-rear-lateral-raises.gif

shoulder-exercises-lying-rear-delt-raises.gif

bu iki hareket yeterlidir.

Back
Yukarı