Yan bel (yan gobek)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JHUN1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JHUN1

Üye
Yan bel (yan gobek) ıcın elıne agırlık alıp saga sola dogru egılmek dısında bı hareket bulamadım kımılerıde onu yakmak ıcın once gobegı tamamen erıtmek gerekır sonra o yavas yavas erır dıye bılgılendırdıler benı. Baslayalı 2 ay oldu 7 kılo verdım gobegım duzlesmeye basladı fakat yan taraflarım aynı kaldı onun bı hareketı veya besını varmı ben gobekle bırlıkte onuda erıtmek ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım ..

Saglam kardiyo yaparsan Gobek gibi oda zamanla eriyecektir. yakilma sirasi oraya da gelecektir. bel kaslarini calistirmaktan ziyade kardiyo antremanini artirmak daha mantikli bence. bir aralar ayni durumdaydim bende :)

huzur nerde ki

9apa6e2u.jpg

Ben böyle bir foto buldum.dilerim yardimci olur.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1400056152735.jpg
    uploadfromtaptalk1400056152735.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 382
Sağa sola eğilmek dediğimiz "weighted oblique cruch" hareketinin hedefi isminden de anlaşıldığı üzere obliklerdir. Bu hareketin amacı oblik kaslarını vurarak onları güçlendirmek ve büyütmektir. Oradaki yağı yakmaya faydası yoktur. Zaten bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur.
Şöyle düşün. Eline dumbell alıp dumbell curl yaptığında amacın kolunu inceltmek mi yoksa orayı büyütmek mi? Aynı mantık.
Yağları eritmek için kardiyo+diyet yapmalısın. Sağlığın için haftada 1-1,5 kg dan fazla vermemeye çalış.
Kolay gelsin.

Yorumlarınıza göre kafamda az çok Bi çizelge hazırladım çok teşekkür ederim.

Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Tapatalk

Back
Yukarı