Lorethlorien
Üye
merhabalar. sorum gayet açık. karın kaslarım yamuk. farklı antrenman yaparak düzeltme imkanım var mı?
karın kası yamukluğu düzeltilmez genetiktir neyin kafası buDostum eger yapmak istiyosan iyi bi hoca arastirman lazim salon degil onemli olan hocanin bilgisi onun verdigi programla cok rahat duzeltirsin
saçma sapan konuşma arkadaşım öyle olsa Mr olimpiaya bir sürü şampiyon geldi yamuk kaslı nerden ögrenıyorsunuz böyle bilgileriAsil sen neyin kafasini yasiyosun o kadar body building ci nasil duzeltiyo veya yamuk kas neden cikiyo bi düşün evde bilmeden veya internetren arastirilip yapilan sadece mekik ve tarzi hareketlerden
benim karın kasları düzgün görüldüğü gibi az çok belli oluyor burdaki amacım senin bilgsizliğini düzeltmekti umarım anlaşılmıştır genetiktir.Dostum senin yaran var galiba yamuklukla ilgilikisaca soran arkadas isterse gider ogrenir bi salondan genetik diyip umutlarin sonmesin
Genetiktir.Son sozu soyledin helalama hala genetik demen komik
Yanlış çalışarak bunu yapabilirsin bir kısma daha çok ağırlık vermişsindir ve kolay kolay düzeltilemez,genetik olması da olası.Ya bende simetrik boyutlarıda güzel ama üst karında sağ taraf sola göre bayağı hacimli.buda genetik olabilir mi ?