yaklasık 2 ay oldu başlayalım Programımı değerlendirirmisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByJsf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ByJsf

Üye
Kilo : 73
boy:1.75
Kol:35

Ölçülerim genel olarak ideal fakat hafif göbek var bunun için başladım aslında , fıtness ağırlıklı bi program ıstıodum , hocam bu programı yaptı sizce nasıl ?

1.gün : 25 dk orta seviye Kardıyo , Üst göğüs makine , Benc spnc , yatarak yana açış (dumbullarla) , Let iniş , Scot curl , bide Fransız crl , 4x15 zeminde mekik , 4x15 alt karın mekik antreman sonundada 25 dk orta seviye ( gnelde 6.0 hızla ) koşu bandı .

2.gün: 25 dk orta seviye kardio , Sırt,bacak,omuz ağırlıklı yaklasık 1.5 saat süren bi antreman , 4x15 zeminde mekik , 4x15 alt karın mekik , 25 dk yine orta seviye koşu bandı .

haftada 4 gün gıdıyorum pazartesi , salı , perşembe, cuma yorumlarınızı beklıorum...

proğram yanlıs ve ağır bicepse tek hareket tricepse tek hareket vermıssın sırt bacak ve omuzu aynı gune almıssın cok yanlıs

Bunun yerine başlangıç programını verseymiş daha iyiymiş. Yani tüm bölgeler 2 hareket. Göğüsü niye ayırmış onu anlamadım. Senin bu konuda bir talebin mi oldu?

İlk 1 ay başlangıç programı uyguladı zaten bu programı yaklasık 3 haftadır uyguluyorum , ben ilk defa bu sporla ilgilendiğim için bu tamamen hocanın bana yaptıgı program . Program ağırmı yoksa hareketlernmi zamanlaması yanlış ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:51 ----------

pardon ya unutmuşum biceps için bide halter vardı ( barbell curl ) .

Genelde programlarda bir büyük kas grubu bir küçük kas grubu çalıştırılır aynı gün. O nasıl bir programdır ki 3 büyük kas grubu aynı gün çalışıtırılıyor:D

Örnek program: göğüs-biceps, omuz-tricpes, kanat-bacak

haftada 3 gün bu şekilde yapılabilir. Ya da bir gün kardiyo ile 4 gün çalışılabilir.

Back
Yukarı