Merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum. Bu ilk mesajım. 01/02/2009 tarihinde aşırı kilolarımdan dolayı fitness salonuna gitmeye başladım. (başlangıç: boy 1,90 Kilo 134) gazlı içecekleri hayatımdan tamamen çıkardım. Ekmek ise nadiren ayda 2-3 defa çeyrek dilim. Her öğünü ekmeksiz yiyiyorum. Kekler, çikolatalar v.b. şeyleri tamamen kestim. Ardından başladıktan 2 ay sonra yaklaşık 12 kg verdim. (haftada 4 gün 2 saat) Bu şekilde şubat ayından ağustos ayına kadar düzenli olarak devam ettim ve 27 kg verdim. araya tatil ve ramazan girince ekim ayına kadar spor yapmadım ama yediklerime dikkat ettim. netice de hala kilomu koruyorum (107). Ekim ayından itibaren haftada 3 gün 2 şer saatten 20 Dk. Koşu bandı, 30 dk. Bisiklet, 10 dk. eliptik bisiklet ardından 10 dk kültür fizik + 1 saat boyunca ağırlık çalışmaya başladım. (az ağırlık çok tekrar mantığı ile malum amaç yağ yakmak) Ama kilo değişmiyor. Sanırım vücut 134 kilo iken kilolar çok olduğu için iyi bir yağ yakımı oldu. şimdi ise kilo veremiyorum. Yaptığım antreman için yorum alabilirmiyim. amaç değerli forum üyelerinin yardımıyla iyi bir program uygulamak.