• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaklaşık 3 aydır evde düzenli çalışma sonucu vücudum

Hangi Kas Gruplarım Eksik Duruyor

• Total voters
    46
Ne gibi programın var neler yapıyorsun bunlardan bahset ve vücut tipi hakkında nasıl olmak istiyorsun hedefin nedir ?

Eski resimlerini koy birde yeni resimlerini arasındaki farklılıklara bakalım. Bu resimler normal resim gibi

Ben fotolari once ve sonraki gelisim icin deil de tavsiye almak icin koydum ama 3 ay once kilom hemen hemen ayniydi ama kaslarim belirgin deildi

Çok büyük bir gelişim yok sanki.. Kas belirginliğide göremedim.. Çalışma programını yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz.

65 tane sinav 30-18-17 setler halinde
50 civari barfix 20 biceps-20 hammer-10 a yakinda omuz genisliginde tabi setler halinde birden deil
3 kg dumbell ile 16x3 biceps 16x3 hammer

ertesi gun

100 ust karin ve 100 alt karin mekik
60 lunge ayak adim hareketi
60 squat
16x3 dips calisiyorum ve bazen haftada 1 bazen 2 haftada 1 hic yapmiyorum dinleniyorum

abi dambıllar en az 10 kilo yap beslenmene dikkat et ekmek şeker yağ 0 la
3 ayda pek bi şey olmaz sanırım ancak yağ atarsın ki atmışın sanırım 6-7 ay oldugu zaman daha belirgin fit vct cıkcak ortaya başarılar...

şizofrenmisin birader yada okuma yazman mi yok yukarda yazilanlari oku bakalim orda kas yaptim filan diye bisey geciyor mu ben tavsiyelerinizi bekliyorum dedim ama senin gibi insanlar icin soylemedim kendini fasulyeden nimet sanma

tavsiye, vücut yapmış bi insana verilir.kolun geri kalmış göğsün geri kalmış denilir.

sen yorumlarınızı bekliyorum demişsin benim de yorumum bu

et kesmişsin o kadar hiç bir gelişim yok.

benim yorumum bu ister beğenirsin ister beğenmezsin.öyle ilkokul ağzıyla gelip laf sokmaya çalışma.

3 ay kısa bir süre ama bende burdakı yorum yapanların aksine vucudunun iyi oldugunu dusunuyorum henüz 3 ay olmasına ve evde olmana rağmen tebrik ederim iyi gelişme göstermişsin

tavsiye, vücut yapmış bi insana verilir.QUOTE]

Sen google dan tavsiyenin anlamına bak sonra tartışalım kardeşim hatta zahmet etme link atayım

http://sozluk.bilgiportal.com/nedir/tavsiye

canım benim bak bakalım ne yazmışsın ilk konu açarken.
yorum bekliyorsunda bi yorum yapılacak vücudun yok ki.

ben gideyim bi galeriye araba almaya ama param yetmesin alamayayım eve yürüyerek geleyim sonra karıma çocuklarıma yeni arabam nasıl diye sorsam,benim karım çocuklarım olmayan arabaya mı yorum yapsın?

Tebrikler, tum bolgelerinin daha iyi calistirilmasi gerekiyor.Salona gitmen mumkunse daha basarili olacaktir.

yahu hiç yazı yazmamıştım sadece forumu takip etmek için üye olmuştum da bu şevk kıran yorumlarınız çileden çıkardı beni... adam çekmiş fotosunu koymuş buraya sanki dalga geçer gibi yok et bağlamışsın yok bilmem ne ... desene kardeşim 3 ayda pek gelişme olacağını samıyorum... ama alt yapın var 6 ay sonra bi de gönder bakalım diye... nedir yani bu hırs bu direk laf sokma çabası?

yahu hiç yazı yazmamıştım sadece forumu takip etmek için üye olmuştum da bu şevk kıran yorumlarınız çileden çıkardı beni... adam çekmiş fotosunu koymuş buraya sanki dalga geçer gibi yok et bağlamışsın yok bilmem ne ... desene kardeşim 3 ayda pek gelişme olacağını samıyorum... ama alt yapın var 6 ay sonra bi de gönder bakalım diye... nedir yani bu hırs bu direk laf sokma çabası?

Valla kardesim bende anlamadim ben yorumlarinizi bekliyorum yazdim adamlar övgülerinizi bekliyorum olarak algilamislar herhalde ben elestiriye acigim ama yazmadim seyin uzerine yorum yapiyorlar ben buraya ben 3 ayda arnold oldum demedim zaten amacim da o kadar hacim deil fit ve saglikli bir vucut amacliyorum neyse konu guncel kaldi sayelerinde bos ver =)

Back
Yukarı