Yahu bu kalorilerin hangisi doğru çıldırcam

Hafiy

Üye
Arkadaş 300 gr tavuk göğsü aldım kimi yerde diyo 90 gr protein kimi yerde 60gr kimi 310 kalori kimi 400-500 derili derisiz haşlama falan bir sürü şey var kafayı yedim siz nasıl hesaplıyosunuz anlıyorsunuz neye göre belirliyorsunuz? Tavuk göğsünü pişircem onla beraber tavaya da yağ koymak zorundayım bu sefer oda kalori yapacak kafam allak bullak oldu yardım edin sinirden aptal aptal gülmeye başladım :)

ortalama değerleri alın,22-23 gr protein gibi idealdir.haşlamasına kızartmasına takılmayın.haşlıyorsanız ek bir şey kullanmadığınız için sadece göğüsteki kadar kalori olacak,kızartırsanız da kullandığınız yağın tavukta kaldığı kısım kadar kalori eklenecek,bu kadar basit.

Arkadaş 300 gr tavuk göğsü aldım kimi yerde diyo 90 gr protein kimi yerde 60gr kimi 310 kalori kimi 400-500 derili derisiz haşlama falan bir sürü şey var kafayı yedim siz nasıl hesaplıyosunuz anlıyorsunuz neye göre belirliyorsunuz? Tavuk göğsünü pişircem onla beraber tavaya da yağ koymak zorundayım bu sefer oda kalori yapacak kafam allak bullak oldu yardım edin sinirden aptal aptal gülmeye başladım :)
kardesim temiz tavuk gogus etinde 100gr yani 23-25 gr protein bulunuyor.

Back
Yukarı