Haftanin 7 gunu. Gunde,sabah 6. oglen 12 ve aksam 6 olmak uzere, kosu bandi uzerinde calisiyorum. 1- 9km 8 dk 2- 7km 10 dk 3- 6km 6 dk 4- 8km 6dk boyle calisarak 1 haftada 3 kilo verebiliyorum. diyet olarak ise form yiyecekleri tercih ediyorum. yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim.
Kendinizi tam olarak tanıtmamışsınız ancak, Size sunu soyleyebilirimki, iyi bir beslenme programınız yoksa, kas dokusu ve su kaybı yaşayabilirsiniz. Hatta kalp kasına bile zarar verebilirsiniz.
Tartı ağırlığınızla ilgilenmemeye özen gösterın, bunun yerıne, bel çevresi ile ilgilenmelisiniz.
Tartıda ve bedenen hiç bir değişiklik yokken, bel çevrenizdeki değişimler sağlıklı yağ yaktığınızı gösterir.
Tabiki insan, olarak amaca cok hızlı ilerlemeye çalışıyoruz, ama aslında bu böyle değil. Amaca giden yol oldukça sabır ister.
Bende bunu sabırsızlığa bağlıyorum. Gerekli psikolojik desteği bile almakta doktor kontrollerinden geçmekte fayda var.
Yapılacak olan bilinçsiz diyetler ve egzersiz programları, kişinin ileriki döneminde bir obeze dönüşmesini bile sağlayabilir.
Azimli olmak sabırlı olmak ve beslenme prensipleri oluşturarak bunlara harfiyen uymak gerekir.
saygılar.