Yag yakimini hizlandirmak icin ...

Peki arkadaslar Now Nutrition in Flax Seed Oil ve Apple Cider Extract kapsullerini gordum gecenlerde biri bildigimiz keten tohumu kapsulu digeride elma sirkesinin kapsul hali deiyebiliriz , Elma Sirkesi olarak aradiginiz zaman bir suru olumlu sonuclar okuyorsunuz , acaba denemeye deger mi ? Merak ettim acikcasi sirkeyi tatlandirmak istiyorsaniz biraz bal ve su katip o sekide iciyorsunuz , kullananlarin sonuc aldigini okumak beni etkiledi gercekten ...

saygilar

guarana bitkisini nerden bulabileceğini soran arkadaşlara söylüyorum:D abi guarana ve ginkgo biloba muhteşem bi ikilidir. zaten guarana kafeinin vücut içinde harekete geçmesini sağlayan etken maddedir.kendisi kafeinin baş kaynağıdır ve yeişl çayda bol miktarda bulunur..ingilterede yapılan 70 sporcu üzerinde 1 aylık bir deneyde yeşil çay kullananların kullanmayanlara oranla yüzde otuz daha hızlı yağ yaktıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır...herkese ii sporlar;)

Konunun uzerinden baya bi vakit geçmiş ama size söyle bir oneride bulunabilriim ; kafeine vucut bir sure sonra tolerans geliştiriyor bunu engellemek için ; 10 antrenman kafein kullanıyorsanız 5 antrenman kullanmayın ardından bu durumu tekrarlayın her daim kafeinin etkili olduğunu görüceksiniz. l-carbitininde bu şekilde kullanılmasının( kutu kutu tabi) vucuda daha etkili olacağını dusunuyorum. cunku vucudumuz inanılmaz derecede akıllı ve gunluk 800 klori aldıran acaip dietlere bile zamanla tolerans geliştiriyor ve kendini 800 kaloride yaşamaya adapte edebiliyor :D

Çok doğru ancak, yağ yakımı icin en guzel olan guarana bitkisidir. Brezilyanın milli içeceği olan guarana gerçekten üstün derecede yağ yakımı sağlatabilir.

zaten Redbull kullanmak akıl işi değildir. Ancak içeriğindeki koşullu amino asit Taurin maddesi, vietnamda askerlere dağıtılmıştır. Zaten başkada bir olayı yoktur.

Bildiğin şeker, basit şeker.

Bulabiliyorsanız, Guarana deneyin. Çok iyi yağ yakımı ve cin gibi olursunuz.
bu guarana nereden bulabiliriz ve sen denedin mi;)

spordan önce nescafe içme şansım yok okuldan direkt gidiyorum fazla kilomda var.illa öncemi içmek lazım?yada illa sıcak suylamı sıcak suyla olmazsa bişekilde içerim.

guarana ve kafein ile ilgilenen arkadaşlara salondan bi arkadaşımın kullandığı urunu araştırmalarını tavsiye ediyorum.
multipower red kick içinde guarana özü ve kafein olan bi supplement idmandan 30 dk kadar once kullanılıyor.

Kaynatılmış kahve ile kaynatılmamış arasında bir fark varmı ? ilk mesajlarda bi arkadaşın dediği gibi soğuk süte kahveyi karıştırarak içmeyi düşünüyorum

Ben antremandan önce 2gr olan hazır paket şekersiz-sütsüz nescaffe classic kahve içiyorum aspirinin yanında sizce yeterli mi ?

Animal cuts ile birlikte günde extra olarak kafein (kafeinden kasıt supplement olarak degil de ant. öncesinde içecegim sert bir kahve vs veya yesil cay) alınmasında sakınca var mı?

almayı düşünen varsa netritiondan 8-10 kutuda bana alsın :)
sabah akşam nescafe içmekten heba oldum etki etmez oldu artık kaşık kaşık yer oldum mereti

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:26 ----------

http://www26.netrition.com/prolab_caffeine_page.html

Arkadaşlar o kadar konuşmuşuz kafein için.Peki bundan alıp rahata çıksat olmaz mı. fiyatı beleş gibi 2 kutu alsak aylarca yeter ne diyorsunuz ?

Ya da bunu guarana ve fazladan bir şeyler var.Kafein ile birlikte

http://www26.netrition.com/prolab_advanced_caffeine.html

türkiyede bulabilseydim emin ol aylar önce alacaktım şuan bulabilsem yine tereddütsüz alıcam ama memlekette yasak bunlar kafa_

ben kafein hapı aldım içinde 200 adet var... valla dipçik gibi yapıyor adamı, o derecede işetiyor... 200 mg kafein var içinde

Kafeinin bağımlılık yaratması uyuşturucu gibidir.Sadece etkisi daha azdır.Fazla yüklenilmesinin zarar getireceğini düşünüyorum.

Back
Yukarı