Aslinda spora baslayali 3.5 ay oldu o zamana kadar l carnitine ve diyetisyen diyeti yapiyorum diyet programimdan bahsediyim
Sabah
2 dilim peynir veya 1 yumurta 1 peynir
5 adet zeytin
Sinirsiz salatalik domates
200 ml sut
2 dilim esmer ekmek
Ogle
150 gr ton baligi 1 dilim ekmek
Evet hep ton baligi yiyorum ogrencilik zor
3 saat sonra ara ogun
Yarim paket eti form kraker 200 ml sut
Veya
Uniq2****** bar
Aksam
Yurtta kaldigim icin ana yemek ne varsa ondan 8 kasik
Veye
Kirmizi et 180 beyaz 200 gr
1 dilim ekmek veya yarim kase corba
Sinirsiz salata
Animal cuts kullanali 2 gun oluyor yarin da cla basliyacagim carnitne yi kestim uygun oldum zaman yazicam.
Spora basladigimda 112.7 kiloydim simdi 98.5 yag ve kas oranimi diyetisyene gittigim zaman bildiricegim
Ayrica bir sorum var muscle pharm bcaa kullaniyorum spora basladigimdan beri animal cuts aldigim yere spordan once 4 spordan sonra 4 hap olarak aldigimi soyledim onlar da bana once 8 sonra 8 olarak almami yoksa kaslarin eriyecegini soyledi sizce dogru mu?
Bcaa bitince animal nitro alicagim yanina da protein tozu alicagim ama protein konusunda kararsizim izole protein almak istiyorum yag ve karb az diye sizce ne almaliyim? Fiyati degil etkisini baz alirsak?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sabah
2 dilim peynir veya 1 yumurta 1 peynir
5 adet zeytin
Sinirsiz salatalik domates
200 ml sut
2 dilim esmer ekmek
Ogle
150 gr ton baligi 1 dilim ekmek
Evet hep ton baligi yiyorum ogrencilik zor
3 saat sonra ara ogun
Yarim paket eti form kraker 200 ml sut
Veya
Uniq2****** bar
Aksam
Yurtta kaldigim icin ana yemek ne varsa ondan 8 kasik
Veye
Kirmizi et 180 beyaz 200 gr
1 dilim ekmek veya yarim kase corba
Sinirsiz salata
Animal cuts kullanali 2 gun oluyor yarin da cla basliyacagim carnitne yi kestim uygun oldum zaman yazicam.
Spora basladigimda 112.7 kiloydim simdi 98.5 yag ve kas oranimi diyetisyene gittigim zaman bildiricegim
Ayrica bir sorum var muscle pharm bcaa kullaniyorum spora basladigimdan beri animal cuts aldigim yere spordan once 4 spordan sonra 4 hap olarak aldigimi soyledim onlar da bana once 8 sonra 8 olarak almami yoksa kaslarin eriyecegini soyledi sizce dogru mu?
Bcaa bitince animal nitro alicagim yanina da protein tozu alicagim ama protein konusunda kararsizim izole protein almak istiyorum yag ve karb az diye sizce ne almaliyim? Fiyati degil etkisini baz alirsak?
Sent from my iPhone using Tapatalk