thieftonight
Üye
merhaba ben yag yakmak istiyorum foruma baktım ama yag yag yakarken neler yemem ve yememem ile ilgili bişey bulamadım herkes mesela bazıları karbonhidrad almam ama yagdan uzak durmam gerektıgını soyluyo ama karbonhidrat tavsiye edilmeyen ekmek ve makarnadada var ne yemem ve yememem gerektigini ogrenirsem kendime bir program hazırlıyıcam hatta sizin tavsiye ettiginiz yiyecekler varsa onlarıda ekleyin lutfen
birde bir su sporu yapıyorum haftanın 6 günü günde 3 ila 5 km arası yüzüyorum salona gitme imkanım yok sizce bu yeterlimi
son olarakda antreman sonrası 1 haftadır aç susuz kalan biri gibi oldugum için ne bulursam saldırıyorum tok tutup yag yakımına yardımcı olabilecek şeyler biliyorsanız lütfen yazın
teşekkurler
birde bir su sporu yapıyorum haftanın 6 günü günde 3 ila 5 km arası yüzüyorum salona gitme imkanım yok sizce bu yeterlimi
son olarakda antreman sonrası 1 haftadır aç susuz kalan biri gibi oldugum için ne bulursam saldırıyorum tok tutup yag yakımına yardımcı olabilecek şeyler biliyorsanız lütfen yazın
teşekkurler