Yag seviyesi düsürme

Öncelikle merhaba forum üyeleri yaz yaklaştı ve mâlum diyet zamanı geldi.
Haftanın 3 günü ağırlık çalışması yapıyorum
Gögüs-arkakol
Kanat-önkol
Omuz
89 kiloyum suan
Program su sekilde (Yapmam gerekenleri soylerseniz memnun olurum)
Sabah :
90 Gram eti lifalif
1 Büyük muz
1 Su bardağı süt

Ara ögün :
1 Büyük paket eti gong

Öglen :
200 gram tavuk gögüs
220 gram konserve mısır

Antrenman sonrasi :
45 Gram protein tozu (optimum gold standart whey)

Akşam :
1 kase 160 gram yoğurt

Makrolarım :
211 gram karbonhidrat
112 gram protein
30 gram yağ
15 gram lif
1600 kalori
 
Valla kalori alimin baya az bence kas kayni yasama ihtimalin yuksek ayrica yag da cok az aliyorsun karbonhidrat oldukca fazla protein dusuk bence degistirmen lazim bu sekilde kas kaybi yasama oranin cok yuksek kardesim
 
ygs seviyesi düşürme diye okudum o_O
 
Muz-Gong-Lifalif' i bir daha düşün derim içlerinde fazla karbonhidrat var yağ seviyesi düşüreceksen low carb. diyetini uygulayabilirsin.
 
ygs seviyesi düşürme diye okudum o_O
:D:D[DOUBLEPOST=1489920046][/DOUBLEPOST]
Karde

Kardesim kalorini duzenle kalori alimin cok az hesapla bi internetten 1600 kalori nedir kilon 89 mus nerden baksan 2400 2500 kalori alman gerek karbonhidrati iyce dusur 211 cok fazla bence bende diyetteyim 80 kiloyum ben 2300 2200 kalori arasi aliyorum
Boks yapıyorum abi karbonhidratı daha fazla düşüremem ama kaloriyi 2100e sabitledim şuan[DOUBLEPOST=1489920089][/DOUBLEPOST]
Muz-Gong-Lifalif' i bir daha düşün derim içlerinde fazla karbonhidrat var yağ seviyesi düşüreceksen low carb. diyetini uygulayabilirsin.
Boks antrenmanları için low carb'a girmiyorum Pranga teşekkür ederim önerin için ama :)
 
sağlıksız beslenmen var. karbo için unonun ürünlerini al. aknaz light beyaz peynir ya da sütaş light kasar peyniri ile çok tahıllı ekmekle tüket. meyve de ye. en sağlıklı karbo elmada olur. muz da iyi. etinin ürünlerinden kaç. mısır gereksiz. bi şekilde bulgur pilavı yemeye çalış. yeşillik ye. ürünü çeşitlendir. bu şekilde sinirlerin gerilir motivasyon kaybı yaşarsın.
 
Back
Yukarı