baris
Özel Üye
KaRaTe dedi:Barış...Çocuk spor yapmak istiyor ve sen daha gençsin yapma diyorsun..bu yaştaki çocuğa kardiyo öneriyorsun ki dahada zayıflasın????Kardeşim kaç yıllık tecrüben var?Yani bilir bilmez konuşman yanlış...Oldu olacak Spor yapma sağlığa zararlı de kurtul bari....Sana biraz okuyup araştırmanı öneririm Arnold 16 yaşında başlamış spora istersen arnoldun fan club adresini verelim onada tavsiyede bulun.Zaten şartlanmış olarak geliyorlar bak çocuk diyor spor yaparsam ne gibi zararlar görürüm?Sporun ne zararı olabilirki?Senin gibi olur olmaz konuşan kişilerden duydukları ile gelmiş buraya sende o kişileri tastik edip dahada ürkütüyorsun çocuğu..spor yaparsa en azından içkiden sigaradan kötü alışkanlıklardan uzak durur.Sanki bu yaştaki çocuğu hop diye body şampiyonasına sokmaya kalkacaklarmış gibi konuşuyorsun.
_d3viL_dr4g0n Body yaparsan hiçbir zarar görmezsin ancak düzgün kilolarla çalışman lazım..vücut yapın hakkında bilgi verirsen yardımcı oluruz.Boy kaç kilo kaç?
keske yazdıklarımı daha duzgun bir dille elistirebilseydin,sen benim kac yıllık tecrubem oldugunu nerden biliounda yorum yapıoosunki,ben cocua yapma demedim sen oyle anlamak istemssin sadece acele etme dedim,ve ozelliklede belirttim BENCE diye...ayrıca senin tecruben ne kadarki kardio hakkında tek bu kadarını ogrenebilmissin KARDİO ZAYIFLATIR

devil dragon ben yine soylediklerimi aynen tekrarlıyorum,calısman hafif siddette ve kardio destekli olsun..merak etme kardio zayıflaması oyle kemiklerin kasların filan erimesi anlamına gelmez,en fazla egerki oda cok sıkı calısıp basarabilirsen vucutundaki fazla yagları eritir ve bunun yanında beden saglıgı acısından bircok artı getirecektir. ama sen ben yaglı olmak isterim dersen kardio yu idman dahilinden cıkarabilirsin arkadasım,sana yeni baslayan spor hayatında basarıalar diliyorum ..
son olarak yazdıklarımı seni kırmak amacıyla yazmadım karate,ama eger oylede algladıysan ozur dilerim ,bu yazdıklarıma neden olan,sadece bu kadar sert sozler beklemedigimdendir..