Ya Allah bismillah diyip spora başlıyorum

Herkese merhaba arkadaşlar açıkcası konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama forumdaki ilk mesajım bu yanlış yere açtıysamda kusuruma bakmayın :)

Bugün itibari ile spora başlama kararı aldım 1 adet dynamic çalişma istasyonu 1 adette diket bisiklet aldım evime bunlarla yapılacak program söyliyebilecek bir yardımsever arkadaş arıyorum :)

1.85 boyum var 92'de kilom var 23 yaşındayım hedefim büyük fit bir vücud yapana kadar durmak yok :)

şimdiden teşekkürler.

sanıyorum o yardımsever arkadaşı çok fazla aramanız gerekecek.forumda sıfırdan program vermiyor kimse.

forumu araştırın.bazı konularda bilgi sahib olun.taslak bir program çıkarıp burda paylaşın.eksiğini fazlasını söylen çıkar elbet.

Allah Utandırmasın Kolay Gele :)

sanıyorum o yardımsever arkadaşı çok fazla aramanız gerekecek.forumda sıfırdan program vermiyor kimse.

forumu araştırın.bazı konularda bilgi sahib olun.taslak bir program çıkarıp burda paylaşın.eksiğini fazlasını söylen çıkar elbet.

detaylı bir program beklentim yok zaten çalışma istasyonu ve bisiklet ile birlikte genel olarak nasıl çalişilacağini bilsem yeterli olur bir süre, bu zaman içindede zaten sürekli forumu inceliyorum birşeyler öğrenmek için

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:11 ----------

Allah Utandırmasın Kolay Gele :)

eyvallah :D

Back
Yukarı