Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba arkadaşlar konumuz çok uzun olduğundan hemen başlayayım şimdi ben 15 yaşinda vucut geliatirmeye basladim ve o donemler 115 kilo civarindaydim 2 sene kadar araliksiz olarak yaptim bunun sonucu 95 kiloya kadar dustum burasi pek onemli degil daha sonra sporu biraktim ve 130 kiloya kadar ciktim boyum 1.65 bu arada ve daha sonra univeraiteye basladim fakat biraktim ve yasadigim sehre geri dondum ise basladim ve bu isin boyle gitmeyecegine karar kildim ve aralik 2015te tekrar spora basladim ve suan 85 kilo civarindayim fakat bu kiloya temmuz aylarinda duatum daha sonra daha fazla kilo vermemeliyim diyerek kilomu korumaya basladim cok hizli kilo verdigim icin vucudumda sarkmalar oluatu 1.sorum bu sarkmalardan nasil kurtulurum olucak 2.konu ise beslenme ve motivasyon ile ilgili olucak ben sabahlari 05.00da ise gitmek icin kalkmiyorum kalkar kalkmaz kahvaltimi yapiyorum 5 6 yumurta beyazi biraz peynir zeytin ve salatalik yiyorum daha sonra ise gidiyorum saat 11.30 a kadar hicbir sey tuketmiyorum sadece su iciyorum 11.30 oglen yemegimi yiyorum ve isyerimde yemekhane oldugu icin yemek secemiyorum daha sonra 15.30 civarina kadar sadece su ve mesaim bitiyor mesai bitimi direkt antremana gidiyorum ve 5dk kosuyorum saha sonra fitnesse geciyorum gunluk 2 bolge seklinde calisiyorum antreman bitimi 200 ila 300 arasi karın hareketi calistiktan sonra 10 ila 15 dakika arasi tekrar koau yapip bitiriyorum ve eve gisiyorum dusumu alip yemege oturuyorum genelde yogurt nuget veya shinitzel yiyorum ve aksam 10dan yatmaya calisiyorum haftanin 6 gunu antreman yapmaya calisiyorum pazar kapali salon ve herhangi bir supplement kullanmiyorum bana verebilecek tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler
Haftanın 6 günü antreman yapma çok fazla.
165 boya 85 kilo fazla ama ben aynadakinden memnunum dersen orası sana kalmış ama kasların belli olmadıktan sonra kimse sporcu demez buda motivasyonunu düşürür.
İş yerinde yiyemiyorum diye bişey yok ben üniversiteye beslenme çantası götürüyorsam sende iş yerine yiyeceklerini götürebilirsin.
Karın hareketi çalışmak göbeği eritmez eğer bu sebeple yapıyorsan. Ha karın kası için yapıyorsan zaten 85 kilo olduğun içinde karın kasın gelişse bile bunu farkedeceğini sanmıyorum.
Yok karın bolgesi vucudun denge noktasi oldugu icin guclu tutmaya calisiyorum aynadan fazla memnun degilim yazin definasyonumu dogru durust yapip sistemi oturtmayi dusunuyorum isyerinde yedigim yemeklerde zaten besin tablosu yaklasik hergun ogle yemeginde 40 gr protein aliyorum fakat 6 saat aclik bana gibi geliyor herhangi bir sorun yaratir mi bu durum ara ogun olarak ne yemeliyim ideal antreman haftada kac gun olmali
Yok karın bolgesi vucudun denge noktasi oldugu icin guclu tutmaya calisiyorum aynadan fazla memnun degilim yazin definasyonumu dogru durust yapip sistemi oturtmayi dusunuyorum isyerinde yedigim yemeklerde zaten besin tablosu yaklasik hergun ogle yemeginde 40 gr protein aliyorum fakat 6 saat aclik bana gibi geliyor herhangi bir sorun yaratir mi bu durum ara ogun olarak ne yemeliyim ideal antreman haftada kac gun olmali
Makrolarını ve kaloriyi gün içinde tamamlıyorsanız sorun değil 6 saat aç olmanız ama ara öğün olarak muz ve 100 gram kuruyemiş yemeniz daha iyi olacaktır, başarılar.