Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
36 yaşındayım 1.76cm boy 70kg'yum.. ara vererek toplamda 8 ay çalışdım.. eksik oldugum çalışmam gereken hususları belirtirseniz memnun olurum.. 3-4 kg daha vermek niyetindeyım.. günlük 175gr protein 90 gr kb 5-7 gr yağ almakdayım..haftada 4 gun antrenman yapıyorum ayrıca 40 dk tempolu yürüyüş yapmakdayım. saygılar..
aslında şu 2 poza bakarak sırtını az çok tahmin edebiliriz ön ve yan olmak üzere 2 poz koymuşsun bence güzel bir yapın var eksik yerler şahsi fikrim omuzlar ve göğüsler eğer oralarıda toparlar isen güzel vucudunu dahada güzelleştirebilirsin 36 yaşına göre güzel bir vucut ve çok daha güzel olabilir kolay gelsin
ayrıca kardiyonun yanında karın çalışarak eriyen yerleri sıkılaştırabilirsin
yorumlar için teşekkür ederim. ön ve arka poz gereklilik arz ediyormus akşama resimleri tekrar düzenliyip yenileyeceğim.. şuan işyerinde oldugum için yapamıyorum.
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız