• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 24 2 Aylık Doğal Gelişim

tamam kanka hayırlı sporlar dilerim sana (ben yemedim yiyen varsa buyursun)
Nasil arzu edersen dostum ben şeffat bi şekilde kanıtlarımı sunarak konuya açıklık getiriyorum lakin sen açık bulmaya çabalıyorsun. Muhtemelen bu hafta bi arkadaşımla idmana gidicem benchteyken video cektiririm. Omuzda da idmanim degişti makinayla giricem ama senin icin shoulder dumb presede girerim.

bende 100 kg squat ve 20 20 dumbbell shoulders press i merak ettim 220 kg leg presside videoda görmek lazım doğru ise tabi :D

Takipteyim seni. Guzel gelisim. Dikkatimi ceken nokta hic sebze tuketmiyorsun. Antremandan sonra guzel bir salata ve uzerine mis gibi elma sirkesi dokebilirsin. (Elma sirkesinin faydalari saymakla bitmez)

gelişimin güzel ancak çalıştığın ağırlıkları tecrübeme dayanarak söylüyorum kesinlikle yanlışlık var yada formun yanlış 2 ayda o ağırlıklara çıkabilecek adam yeryüzünde yok bench press 30 30 demişsin bar dahilmi bilmiyorum dahil değilse 80 yapar 2 ayda 80 kilo bench press kimse yapamaz
lat pulldown keza aynı şekilde 65 ile çalışabilmen bence mümkün değil ben bu bile bu kadar tecrübeme rağmen 80 ile çalışabiliyorum
dambıl shoulder press 2 ayda 20 20 kilo ile çalışacak adam yeryüzünde yok
kesinlikle ortada bir yalan var o sebeple yalancılık yaparak burdaki insanların şevkini kırmaya çalışmayın adamlar konuya bakıyor sonra bak adam 2 ayda ne hale gelmiş ben gelemedim deyip üzülüyorlar
kardes adam benchi basar nasılmı arkasına adam alır ağırlığı kaldırırken bi o bağırır bi arkasında ki:D:D:D:D:D yoksa haklısın bizim bi arkds vardı o da öyle 3 ayda 25 kg dumbelle sholder basıyordu ağırlığın yarısından fazlasını baskalrı alıyordu :D:D:D:D:D:D yoksa haklısın

yardım olayı olur ama şöyle olur diyelim sen 15 kg ile çalışıyorsun 17.5 kg ile çalışmayı denediğin ilk antreman yardım alırsın böyle olur
15 kg dan 25 kg ya çıkıpta yardımla yapayım dediğin zaman sinir sistemini gereksiz hasara uğratıyorsun güçlendirmiyor da,güçlenmek için normalde çalıştığı ağırlıkla maksimum tekrar yapsa daha fazla güçlenecek
yoksa böyle bir şey mümkün değil,daha 40 kg dambıl göğüs presse yeni geçiş yaptım ama tam formunda yapamadım,%100 formunda yapabilmem için en az 1.5 ay çalışmam lazım
şimdi bu arkadaş 2 ayda 30 kg dambılla göğüs press yapıyorsa 6 ayda 50 kg ile falan yapar,1 yılda da bu sporun kralı olur bu hesaba göre

yardım olayı olur ama şöyle olur diyelim sen 15 kg ile çalışıyorsun 17.5 kg ile çalışmayı denediğin ilk antreman yardım alırsın böyle olur
15 kg dan 25 kg ya çıkıpta yardımla yapayım dediğin zaman sinir sistemini gereksiz hasara uğratıyorsun güçlendirmiyor da,güçlenmek için normalde çalıştığı ağırlıkla maksimum tekrar yapsa daha fazla güçlenecek
yoksa böyle bir şey mümkün değil,daha 40 kg dambıl göğüs presse yeni geçiş yaptım ama tam formunda yapamadım,%100 formunda yapabilmem için en az 1.5 ay çalışmam lazım
şimdi bu arkadaş 2 ayda 30 kg dambılla göğüs press yapıyorsa 6 ayda 50 kg ile falan yapar,1 yılda da bu sporun kralı olur bu hesaba göre
o konuda haklısın ben meela 100 kg bench basarken 7.8. tekrarda arkdstan hafif destek istiyebiliyorum ama bizim bi arkds var adam 120 kg sholder p basıyor ki bu kişi daha 1 senelik herifin surat domates arkdasınınkide domates ama adam ne oldu bileği gitti şimdi hafif çalısıyor bi baska çocuk var latpull girerken ağırlık herifi havayafırlatıyor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:)

8 aydir haftada 3 gun spor yapiyorum. Ne isle ugraaiyorsunuz acaba. Agirlik kaldirmaniz gereken bir is degilse sporu birakmayi planliyorum :D

Arkadaşlar bench press yapmiyorum. Dumbell press yapiyorum suanlik partnerim yok ondan dolayi video cektiremiyorum. Omuzda hala 20kgdayim artis saglayamadim gecirdigim hastalik sebebiyle 1 hafta kadar ara vermistim ondan olsa gerek. Göğüste set sayisini 4e cıkardim lakin son sette 30 kg dumbell ile 6 tekrar cikarabiliyorum son 2 tekrarda yardım aliyorum. Suanlik herhangi bir işim yok ögrenci oldugumdan dolayi malumunuz derslerim yoğun oluyor. En kisa zamanda videolari cekicem ve yalan diye yakınan arkadaşlara soyleyecegim bazi seyler var. Emin olun kendimi gösterecegin bilhassa gösteriş yapacagım başka konular var bukadar basit bi konuda neden yalan söyleyeyim? Samimiyetime güvenen arkadaşlara tesekkur etmek istiyorum. Eger ki bu tarz yorumlar gelmeye devam ederse forum adminlerinden konunun kapanmasini rica edicem Saygilar.

Not: Şuanki kilogramim 74e ulaştı. Cok hafif bi yaglanma oldu.
Videoları çektiğim taktirde konu tekrardan güncellenecektir. Resimler konudan silinmiştir. [DOUBLEPOST=1481933460][/DOUBLEPOST]
Takipteyim seni. Guzel gelisim. Dikkatimi ceken nokta hic sebze tuketmiyorsun. Antremandan sonra guzel bir salata ve uzerine mis gibi elma sirkesi dokebilirsin. (Elma sirkesinin
faydalari saymakla bitmez)
Açıkcası sebzeden pek hoşlanmam tabiri caiz ise etcilim. Patates bile tüketmekte güçlük cektigimi soyleyebilirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bench press yapmiyorum. Dumbell press yapiyorum suanlik partnerim yok ondan dolayi video cektiremiyorum. Omuzda hala 20kgdayim artis saglayamadim gecirdigim hastalik sebebiyle 1 hafta kadar ara vermistim ondan olsa gerek. Göğüste set sayisini 4e cıkardim lakin son sette 30 kg dumbell ile 6 tekrar cikarabiliyorum son 2 tekrarda yardım aliyorum. Suanlik herhangi bir işim yok ögrenci oldugumdan dolayi malumunuz derslerim yoğun oluyor. En kisa zamanda videolari cekicem ve yalan diye yakınan arkadaşlara soyleyecegim bazi seyler var. Emin olun kendimi gösterecegin bilhassa gösteriş yapacagım başka konular var bukadar basit bi konuda neden yalan söyleyeyim? Samimiyetime güvenen arkadaşlara tesekkur etmek istiyorum. Eger ki bu tarz yorumlar gelmeye devam ederse forum adminlerinden konunun kapanmasini rica edicem Saygilar.

Not: Şuanki kilogramim 74e ulaştı. Cok hafif bi yaglanma oldu.
Videoları çektiğim taktirde konu tekrardan güncellenecektir. Resimler konudan silinmiştir. [DOUBLEPOST=1481933460][/DOUBLEPOST]
Açıkcası sebzeden pek hoşlanmam tabiri caiz ise etcilim. Patates bile tüketmekte güçlük cektigimi soyleyebilirim.
eyer agirligi 1-2 saniyede kaldirip 3 saniyede indirmiyorsan istersen 1 ton bas bir ise yaramaz yani hareketlerin negatif kisimlari cokmu hizli yapiyorsun

daha önce bir arkadaşımız 1 ayda 30 kg dambıl bench press videosu eklemişti,1 ayda yapmasının mümkün olamayacağını yazdım
ardından 6yıldır sporla uğraştığını şimdi yeniden başladığını yazmıştı
https://www.bodyforumtr.com/threads...ambell-ile-dambell-press.129030/#post-1098924
ben daha güçlüyüm ondan yapabiliyorum diye bir şey de yok,güçlü olsan bile kasların harekete alışması toparlanması zaman alıyor

Back
Yukarı