• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 23 Boy 1.78 Kilo 76 kol 40 Göğüs 110 Omuz 126

Herkese iyi günler arkadaşlar.Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve fotoğraflarımı paylaşmak istedim. Bodyforumtr.com ve Supplementler.com a teşekkür ediyorum.İnstagram hesabımdan eklemek isteyen arkadaşlar adresim braveheart06_ yeni açtım foruma da yeni kaydım.
1504985989321.jpeg

1505149394959.jpeg

1505307750303.jpeg

1504284663498.jpeg

1504986389739.jpeg

1504955891915.jpeg

Maşallahın var tebrik ederim. Memeleri biraz daha buyultebilsen diğer bölgelere göre perfect olcak[DOUBLEPOST=1505393859][/DOUBLEPOST]Ufakdan bi trapezleride buyultmeye calış. Ejderha gbi olur seviyorum trapez

Herkese iyi günler arkadaşlar.Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve fotoğraflarımı paylaşmak istedim. Bodyforumtr.com ve Supplementler.com a teşekkür ediyorum.İnstagram hesabımdan eklemek isteyen arkadaşlar adresim braveheart06_ yeni açtım foruma da yeni kaydım.Eki Görüntüle 47482
Eki Görüntüle 47484
Eki Görüntüle 47485
Eki Görüntüle 47480
Eki Görüntüle 47481
Eki Görüntüle 47483
abi kaç yaşında başladın bu spora?

16 yaşında başladım o zamanlar 50 kiloydum okulda felan baya kötü hissediyordum kendimi ergenliğe geç girmiştim bilgim vs yoktu kendim şınav barfiks felan yapıyordum Lise bitince polis okulundaki spor salonunda ağırlık çalışmaya başladım bir yandan özel harekat mülakatına hazırlanıyordum o sene kazandım Balıkesir'e gittim orda ilk dönem YouTube da sokakta çalışanlara merak saldım ve düzenli olarak barfiks şınav mekik dips programı yaptım sonra okulun ikinci döneminde spor salonu vardı orda ağırlık çalışmaya başladım şuan Doğu görevindeyim şubede bulunan spor salonunda çalışıyorum Dış görevlerde kendim şınav barfiks yapmaya devam ediyorum hiç spor salonuna kayıt olma şansım olmadı hoca eşliğinde internette forumda YouTube da araştırarak yapmaya çalıştım şuan profesyonel olarak fitness a yöneldim nasip olursa bu sene Batı'ya gittiğimde spor salonuna yazılacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beslenmede kaloriyi arttırıp hacmini büyütmen gerekiyor bunu zaten biliyorsundur. Sırt ve bacak fotoğraflarınıda çekmeni öneririm 1-2 sene sonra açar farkı görürsün. Bu arada göğüsteki izler kılları traş ettiğin için mi oldu başka yerlerde yok gibi bende ona göre kıllara hiç dokunmam belki.

Hocam çok iyi fizik. Karın bölgesi çok dikkatimi çekti. Karın için hangi hareketleri yapıyorsun?

8cea2e2ae8bfb8e570ce30f701b88000.jpg

031fef0dff710b49f63b5a29c7933820.jpg

8bb30179bed7003ce15f05ced86dcc7d.jpg

Bir de normal mekik ama desteksiz göğsüme ağırlık alıp yapıyorum hacim için , üstteki hareketleri de 3 x 20 şeklinde yapıyorum mekiği ise 5 kilo ile 3 x 15 şeklinde yapıyorum her antrenmanda çalışmıyorum ama dinlendiriyorum haftada 2 kez felan denk geliyor bu şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 mesaj sildim ama vakit bulamadığım için kurallar gereği ilgili cezaları veremedim..başlığı kullanılsın diye taşımak ta istemedim..

karşılıklı hakaretler ceza alacaktır..lütfen kuralları okuyalım

Back
Yukarı