yaş 16 , kilo 65 boy 178 .. 4 ay vg dğerli yorumlarınızı bekleriyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sail

Üye
Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım.vucut ölçülerim 178 boy 65 kilo tam 4 ay önce vg ye başladım.8-9 ay öncesine kadar baya bir kilom vardı ve boyum son 6-7 ayda baya uzadı biliyorsunuzki en son kalan yağ göbekten gider.. o yüzden altta kilo hakkında birşeyler yazmanıza gerek yok yağlar zamanla eriyor zaten :) . 4 ay önce vg ye başladım ve ilk 1 ay karın ve omuz çalışamadım(kararsızlıktan uzama çağındayım).daha sonra onlarada başladım 4 ay düzenli atsatmadan antrenmanlarımı yaptım.Herhangibir takviye besin almıyorum vede spor salonuna gitmiyorum.evde serbest ağırlıklarım ve barfiks demirim var.yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)
Adsız.jpg
Adsız1.jpg
Adsız2.jpg
Adsız4.jpg
Adsız5.jpg
[DOUBLEPOST=1387572784][/DOUBLEPOST]
Adsız3.jpg

Yağ oranını biraz daha düşürmeye devam et derim.Resimler biraz karışık olmuş.Daha rahat belirgin önce ve sonrası fotoğraf koyulursa daha iyi olur.
İyi Çalışmalar :D

çok çabuk kilo verdiğimden dolayı sadece can simidi bölgesinde yağ kaldı onun dışında çok iyi sağol. Ama benim düşüncem zaten eriyecek o göbek her ay dahada küçülüyor :)[DOUBLEPOST=1387581731][/DOUBLEPOST]
çok çabuk kilo verdiğimden dolayı sadece can simidi bölgesinde yağ kaldı onun dışında çok iyi sağol. Ama benim düşüncem zaten eriyecek o göbek her ay dahada küçülüyor :) tabi sende haklısın öncesini bilmeden sonrası yorumlanmaz :D

Arkadaşlar bu fotoğraf ben vgye evde başlamadan 4-5 ay önceki foto ilk olarak burda boyum 1.73 kilom 67 şuan sabah ölçüldüm boy .178 kilo 63.5 yorumlarınızı şuan bekliyorum

Eklentiler

• Adsız6.jpg
    Adsız6.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 380
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
Bu bölümde başlık açabilmek için V.G. çalışmalarında belirli bir seviyede olmalısınız. 6 aylık geçmişi olmayanların bu bölümde konu açmaları forum kurallarına aykırıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı