Yaş 15 Boy 1.73 Kg 64 7 Ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 aydır fıtness yapıyorum 3 ay salon la başladım 1 ay ara verdim 3 aydırda evde çalışıyorum ilk başladığımda 71 kg ydim şimdi 64 oldum evde 2 ay kardiyo ağırlıklı çalışdım yeni ağırlık çalışmaya başladım vücudum hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum abilerim.

evet yağ oranımı düşürmek için çalışdım.şimdi ise ağırlık çalışmalara başladım kolum soğuk ölçdüm 31.5 cm artık elimden geleni yapicam kas kütlemi artırmak için daha yolun başındayım. teşekkür ederim yorumunuz için :)

şuan vücudunun tek eksiği hacim
yapacağın en önemli şey beslenme
tabi çalışmalarınıda da aksatmaman gerekiyor

Teşekkür ederim. Peki hacim kazanmak için başka bir programa geçmelimiyim? Yani daha çok hacim üzerine olan bir program varmı ?

Yok artık.. Bu programda hani dinlenme günü? Ayrıca beslenme programınıda merak ettim, deli gibi her 2 saatte bir ana öğün yemen gerekir bu programda hiç dinlenme off gün yok..

Ozaman abs leri cikarip off gun yapim zaten abs 8 dakika filan onu diyer.baska bir gunun aksami yaparim.haftada iki gun dinlenme olur

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :baslik eksik bilgi
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı