Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sivilce sorunu beslenme değilde genetik ile alakalı beslenmeme dikkat ediyorum ayriyeten sivilce ilacı kullanmaya başladım uzun vadeli bir dönem olarak umarım geçecek.Öncelikle yaşına göre çok iyisin. Sırtın ön bölgene oranla oldukça iyi önde de göğüsler biraz geri kalmış ama bulktasın bu dönemi iyi kullanıp üzerine koyarsın. Bunlar dışında Yoğun bir sivilce problemin var gibi görünüyor beslenmenle ilgili olabilir belki bir gözden geçir .
sivilcenin genetik oldugunu sanmiyorum.salonda bir cok kişinin sirti sivilce tarlasi gibi ben de dahil,yumurta ve asiri karbonhidrattan kaynakli diye dusunuyorum.sivilce sorunu beslenme değilde genetik ile alakalı beslenmeme dikkat ediyorum ayriyeten sivilce ilacı kullanmaya başladım uzun vadeli bir dönem olarak umarım geçecek.
teşekkür ederim görüşlerin için. Göğüslerde 1 senede iyi gelişme kaydettim umarım daha iyi olacak. en kötü yerimde kalf sanırım haftada 2-3 defa antrenman sonlarında kalf çalışıyorum ama yeterli olacakmı görücez.
bende spordan öncede vardı 11-12 yaşlarda ve akrabalarımın atalarımın gençliğini sorduğumda da bu tip sivilcelenmeleri onlarda yaşamış geçtiği söyleniyor ama ilaç kullanmakta fayda var bence estetik görüntüyü bir hayli bozuyorsivilcenin genetik oldugunu sanmiyorum.salonda bir cok kişinin sirti sivilce tarlasi gibi ben de dahil,yumurta ve asiri karbonhidrattan kaynakli diye dusunuyorum.