tarık_bugra
Üye
ARkadaşlar yaklaşık 6aydır body+ fitnes yapıyorum günlük 500kalori açık çıkarıcak şekilde diyet yapıyorum haftanın 3günü düzenli spor yapıyorum aile ciftci oldugu için cumartesi ve pazar günleri onlara yardım ediyorum , vucut olarak şiştim diyebilirim hacim kazandım omuz,kol gögüs ,bacak olarak ama bir türlü yag yakamıyorum ilk 2ay yag olarak yakma oldu diger aylarda oran sabit bir türlü yakamadım yaz geldi yine aynı , bu aydan itibarek agırlık tarzını 4 harekete indircem günlük pazartesi 3gögüs + 1kol gibi mesela bunlarıda 12tekrardan aşağı yapmıycam yapabilicem agırlıkda , 20dk koşu , 20dk eliptik bisiklet( veya 10dk ip atlama ) , barfiks , şınav , ve karın hareketleri sizce başka ne yapabilirim daha çok terliyeyim diye termal korsede takıyorum bol su içiyorum protein tozu ve günlük protein ihtiyacımıda karşılıyorum fakat olmuyor sinir oluyorum kafa_ daha önceki çalışmamda koşu yoktu 10dk eliptik ısınma için 45dk genelde 8 hareket agırlık oluyordu eğitmenin yazdıgı şekilde , karın hareketleri birde a32