forum09
Üye
Merhaba, arkadaşlar sporda aşağı yukarı 7 .ayım son beslenme programım şu şekilde eklemem gerekenleri veya çıkarmam gerekenleri söylerseniz çok sevinirim siz hocalarımın yardımlarını bekliyorum.
Sabah: Kalktığımda whey protein tozu , kahvaltıda:4 tam yumurta beyazı , biraz lor peynir , biraz beyaz peynir , domatez ,zeytin salatalık
öğleye yakın saat 11 gibi : yulaf ezmesi yarım yağlı süt 1 kase
öğle yemeği:bulgur ,tavuk,tonbalığı,nohut,kırmızı et,balık, gibisinden yiyecekler yiyorum bulgur sabitdir beyaz pilav tüketmiyorum
saat 4 de antremana gidiyorum.
saat 6 gibi geliyorum antremandan : whey protein tozu içiyorum
saat 7-7.30 gibi akşam : daha çok protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat içeren yiyeceklerden uzak duramaya calısıyorum:tavuk gögüs gibisnden veya sebze gibisinden gıdaları tüketmeye calısıyorum.bu öğünden sonra başka birşey yemiyorum.
günde 2-5. 3 litre su içmeye özen gösteriyorum ölçülerim aşşağıdadır.
Boy.172
kilo:72
yağ oranı : 20
Göbek bölgemde yağlanma var birde yan taraflar da birikmiş yağlar var sporda kardiyoyu eksik etmiyorum teşekkürler hepinize.
Sabah: Kalktığımda whey protein tozu , kahvaltıda:4 tam yumurta beyazı , biraz lor peynir , biraz beyaz peynir , domatez ,zeytin salatalık
öğleye yakın saat 11 gibi : yulaf ezmesi yarım yağlı süt 1 kase
öğle yemeği:bulgur ,tavuk,tonbalığı,nohut,kırmızı et,balık, gibisinden yiyecekler yiyorum bulgur sabitdir beyaz pilav tüketmiyorum
saat 4 de antremana gidiyorum.
saat 6 gibi geliyorum antremandan : whey protein tozu içiyorum
saat 7-7.30 gibi akşam : daha çok protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat içeren yiyeceklerden uzak duramaya calısıyorum:tavuk gögüs gibisnden veya sebze gibisinden gıdaları tüketmeye calısıyorum.bu öğünden sonra başka birşey yemiyorum.
günde 2-5. 3 litre su içmeye özen gösteriyorum ölçülerim aşşağıdadır.
Boy.172
kilo:72
yağ oranı : 20
Göbek bölgemde yağlanma var birde yan taraflar da birikmiş yağlar var sporda kardiyoyu eksik etmiyorum teşekkürler hepinize.