Öncelikle herkese merhaba. Spor hayatım 4. sınıftayken ailemin zorla Tofaş'ın basketbol takımına yazdırmasıyla başladı.yaklaşık 6 7 ay sonra serçe parmağımın çıkmasıyla bıraktım. 2 yıl boyunca futbol dışında hiç bir sporla ilgilenmedim ama futbolunda faydasını görmedim ince yapılı bir insan olmama rağmen bildiğimiz basketbol topu gibi bişey oldum aşırı kilo aldım. Kilo almam birazda genden kaynaklanan bişey annem de babamda kilolu insanlar malesefki yapım kilo almaya çok elverişli. Daha sonra 7. sınıfta teakwon-do ya gittim orda da 3 4 ay sonra kolumu kırdım ve bıraktım. Lise 1'deyken Kick box ve whu shu eğitimi aldım yaklaşık 1 yıl. Orda da antremanlarda sürekli ayak burkulmasından dolayı ayak bileğimdeki bağları gevşettim. Sakar biri değilimdir normalde spor hayatım biraz eziyetli geçti yani ama ben hala vazgeçmedim
Sonra yeni bir arkadaşla tanıştım oda dövüş sporlarına ilgiliydi internet sağolsun öğrendiğimiz basit teknikleri geliştirdik , birbirimizi bol bol yumrukladık daha da pekiştirmek için
Yanlış anlaşılmasın kesinlikle kavga yanlısı bi insan değilimdir kendimi korumak zorunda kalmadığım sürece kavga etmem. Benim için bu öğrendiğim şeyler tamamen SPORdur dışarda milleti dövmek için öğrenmedim bunları sadece dövüş sporlarına ilgim var. Şu anda lise son sınıftayım ve vücudum onceki haline göre berbat bir halde. Kick box antremanlarında genişleyen omuzlarımdan ve karın kaslarımdan eser yok. Bir spor salonuna başladım tekrar fitness ve vücut geliştirme üstüne bir salon. İstediğim şey bu güzel forumdaki insanların istediği şeyin 3'te 1'i . Sadece yağlarımı eritmek ve hafif kas yapmak istiyorum. Ama spor salonumdaki hocam benim şu andaki yağ oranımın tamamını kas yapmamı istiyor ve beni teşvik ediyor. Bu yüzden bana soylediği şeyleri uygulamak istemiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Daha sonra fotoğrafta koycm şimdiden çok teşekkürler.