Yağlı göbek sarkma yardım lütfen ( resimli)

forum09

Üye
arkadaslar 7 aydır düzenli olarak bu sporu yapmaktayım 20 kilo vermiştim önceki yıllarda şimdi toparlamaya çalışıyorum bu vücudu yalnız göbek kısmında sarkmalar var ne yapmalıyım yağ oranım %20 kilo 72 boy 172 resimleri koydum .. SİZLER GÖGÜSTE JİNEKOMASTİ GÖRÜYORMUSUNUZ ? BİR SIIKINTI VARMI SİZCE
W2olzL.jpg

glbNg2.jpg

Son düzenleme:
Oncelikle yag oranini dusurmelisin. Tabii bu da ancak cardio ve diyetle mumkun. Gogus icinse jinekomasti oldugunu sanmiyorum ama en saglikli yorumu doktor yapacaktir. Bir muayine ol, ultrasona girersen tam olarak cevap elde edersin. Ama bence jinekomasti degil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jinekomastide ucu sivri oluyo sizde oyle bisey gormuyorum sadece yaglı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 kilo zayiflamissin sarkma olmamis gayet iyi,güzel bir agirlik antremani ve kardio ile kombinlersen cok güzel sonuclar alabilecegini düsünüyorum.Ben jino göremiyorum fakat yagli bir vücut,sanirim kas kaybinda cok fazla olmus diyetinde.

Bu gogusler bence jinokomasti degil saglam bir diyet ve antrenmanlar o bolgede ve vücudun diger bolgelerindeki yaglari attiktan sonra on numara bi goruntu olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok jinokomasti takmana gerek yok zamanla olucaktır gögüs yapınız güvercin gögüs denilen yapıya benziyor vucud 1 sene ıcınde duzenlı dıet ıle yerıne oturur kolay degıl o kadar kilodan düşmek başarılar :)

çok teşekkürler arkadaslar eski halimle bu halim arasındaki değşimi müsait bir zamanda forum ile paylaşacağım 20 kiloluk serüveni böyle olumlu düşünmeniz beni mutlu etti. dediklerinizi tek tek dikkate alacağım

Back
Yukarı