muratremix
Üye
1000mg lık kalsiyum-c vitamini suda eriyen tabletlerden bir ara düzenli olarak kullanıyordum kışın hasta olmayayım diye. Verdiği dinçliğin yanında kilo vermemde de hafif bir etkisi olduğunu hissetmiştim diyebilirim.
arkadaşlar 6 aydır yoğun bi şekilde diyet ve badybuilding yapıodum etki normalin altındaydı bu başılığı gördüm ve hemen eczaneden gidip 6 tl ye supradyn aldım 30 tablet her sabah içiorum bugun 6. gün ve antramanı gece yapıp üstüne bibardak sütle çiğ (köy yumurtası) sarısı gerçek sarı olan yani) karıştırıp içiorum vücüdümdaki 5 günde olan sıkılışma inanılmazzz !!!!!!!!
arkadaşa verdiği bilgiden dolayı teşekkür ediorum ayrıca
sporcular için vitamin şart bunu anladım
Neden uyuyamıyordun arkadaşım?bana hicbir sekilde vitamin c nin hydroxycut tan veya hot rox tan daha cok yag yaktigini kabul ettiremezsiniz arkadaslar mantikli olalim lutfen boyle birseyin mumkunati yoktu bu urunler en agir metabolizma hizlandiricilarini iceriyorlar hatta turkiyede satislari yasal degil biliyorsunuz nasil olurda vitamin c daha fazla yag yakmaya sebep olabilir ben hydroxycut aldigim zaman bazen sabahlara kadar uyuyamadigim oluyordu
iyi de L-Carnitine çabuk yoldan kilo vermek için alınan birşey. zaten ilaç sınıfına da girmiyo. illa carnitine eksikliğiniz varsa alınacak birşey değil. günde 2000mg a kadar etkisi kanıtlanmış bir ürün. C vitamini takviyesiyle onun yaptığı etkiyi alabilirmiyiz ? Ayrıca vitamin haplarının hiç bir işe yaramadığı da yeni kanıtlandı. besinlerden almak en doğrusu.
Arkadaşlar, bu sitede C vitaminin karnitinin kofaktörü olduğu ve günlük 500 mg c vitaminin yağ yakımını artırdığı ile ilgili tartışmalara bilimsel yayınlar verilmiştir. Tabi yağ yakma nabzına ulaştıktan sonra. Lütfen sadece 2 gün bu miktar c vitamini alın 30 dk sonra normal çalışmanızı yapın. Farkı görün bana da teşekkür edin....selamlar
portakal,limon,mandalina tarzı meyvelerden.supradyn de içebilirsin günde bir bardakSevgili Smert62, 500 mg C vitamini alın diyorsun.Ben karın bölgesi yağlardan muzdarip olduğum için haftalık 3 gün ağırlık çalışmama ilaveten, hemen hemen günaşırı 30 dk cardio'ya giriorum(speed 6.0'da olmak suretiyle).Hangi saatlerde, hangi besinlerden tüketirsem söylediğin 500mg miktarındaki C vitaminini almış olurum? Şimdiden teşekkür ederim.