Yağ yakmak

Kas çalışarak yağ yakılırmı

• Yakılır

Votes: 5 100,0%
  • Yakılmaz

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    5
Arkadaşlar bu soruyu internette çok aradım hep farklı cevaplar aldım ağırlık kaldırıp kas çalışarak yağ yakabilirmiyiz acaba?

Benim için ne kadar sürede yakıldığı önemli değil ben bu sporu yıllarca yapacağım şuan 4. ayımı doldurmak üzereyim ve ilk başladığımda çok yağlı bir vücudum vardı ilk ay 4 kilo almıştım ama vücudumun görüntüsü biraz toparlanmıştı şuan eskisine göre çok daha iyi görünüyorum ancak göğüsüm ve belimin yan kısmı hala yağlı özelliklede belim aynen çaydanlık gibi :D belimin yan bölgesine çok sıkı bir şekilde çalışıyorum ne kadar zamanda eritebilirim bu yağları.

Teşekkürler.

Ne kadar zaman epey yanlış bir soru ayrıca mod konunuzu kapatacaktır. Bu zaman işi bünyeye göre değişir ama ağırlığın başına yarım saat kardiyo eklerseniz ve ayaklar kapalıyken elinize 10ar kilolar alıp sağ sol belinizi sıkıştırırsanız iyi sonuç alırsınız bu hareketi kardiyodan sonra 5-10-15 dk veya ağırlıkta set aralarına koyabilirsinşz. Başarılar dilerim..

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Yanlara eğilme hareketini yapıyorum sürekli olarak dediğim gibi internette bolca araştırma yaptım ve gördüğüm her hareketi günlük olarak uyguluyorum bir yazıda arkadaş 7.5 kilo ile 1 ay boyunca yanlara eğilmeyi yaptıktan sonra yan yağlarından kurtulduğunu yazmıştı ona dayanarak sormak istedim ne kadar sürede yakabileceğimi. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Back
Yukarı