Ben 115 kilodan 75 kiloya inmiş biriyim. Ama kiloluyken sırasıyla yüzme, karate, futbol ve kendi çapımda bady ile büyüdüm.
Bu kadar spora ragmen 3 ayda verdiğim 40 kilodan dolayı çatlak ve sarkmalar olmakta. (Kol-göğüs-göbek)
Daha önceki spor hayatımada dayanarak her türlü antremanı kaldırma gücüne sahibim gerek güç olarak gerek nefes olarak sıkıntı yaşamamaktayım.
Dün tekrar Kardiyo olarak spor salonuna başladım ve l-cratin alarak yağlardan kurtulmayı düşündüm fakat değerli hocalarımız tarafından yapmam gerekenin amino asit kullanarak kasları geliştirmem olduğu söylendi ve kafam karıştı. Ben Kimse gibi 35 cm kol güçlü kas görüntüsü değil sadece yıllardır uğraştığım spor sonucu yagın altında kalan kaslarımın meydana cıkmasını istiyorum.
bana söylenen şu oldu zaten kardiyo ve programla yağlarını yakarsın senin yapman gereken kas kütlene hacim kazandırmak olarak aktarıldı.
Günlük antremanım şu :
Pazartesi-Çarşamba-Cuma :
(aralarda 30 sn dinlenme 1 dkda diğer harakete geçiş)
10 dk koşu
10 dk bisiklet
10 dk step
5 dk ip atlama
5 dk sert twist
100 dambılla yan bele iniş(sag100-sol100)
3x25 mekik
3x25 sehpada karın sıkılaştırma
2x25 alette enseye çekiş
2x25 alette mideye çekiş
2x25 yana acıs (omuz-ayakta)
2x25 oturdugm yerden alette omuz
2x25 bnch press
2x25 sehpada yana açış (göğüs)
Salı-Perşembe-Cumartesi :
(açık alanda)
40-60 dk arası vucut yenilemesi ve nefes açmak için koşu. (düz-sabit tempo)
Açma-germe-esneklik
(kapalı alanda) (Hemen akabinde nabız düşmeden eve geliyorum)
5x25 mekik
5x25 sehpada sıkılaştırma (mekik set aralarında sıkılaştırma yapıyorum.)
3x25 ayakta omuz açma
3x25 yerde yana açış
3x25 öne dambıll.
1 gün dinlenmem var.
Amino asit yada yağ yakıcı olarak öneriniz nedir hangisini kullanmalıyım- Programımda değiştirmem gereken birşey varmı.
Her programım yakşalık 2 saat.
Bu kadar spora ragmen 3 ayda verdiğim 40 kilodan dolayı çatlak ve sarkmalar olmakta. (Kol-göğüs-göbek)
Daha önceki spor hayatımada dayanarak her türlü antremanı kaldırma gücüne sahibim gerek güç olarak gerek nefes olarak sıkıntı yaşamamaktayım.
Dün tekrar Kardiyo olarak spor salonuna başladım ve l-cratin alarak yağlardan kurtulmayı düşündüm fakat değerli hocalarımız tarafından yapmam gerekenin amino asit kullanarak kasları geliştirmem olduğu söylendi ve kafam karıştı. Ben Kimse gibi 35 cm kol güçlü kas görüntüsü değil sadece yıllardır uğraştığım spor sonucu yagın altında kalan kaslarımın meydana cıkmasını istiyorum.
bana söylenen şu oldu zaten kardiyo ve programla yağlarını yakarsın senin yapman gereken kas kütlene hacim kazandırmak olarak aktarıldı.
Günlük antremanım şu :
Pazartesi-Çarşamba-Cuma :
(aralarda 30 sn dinlenme 1 dkda diğer harakete geçiş)
10 dk koşu
10 dk bisiklet
10 dk step
5 dk ip atlama
5 dk sert twist
100 dambılla yan bele iniş(sag100-sol100)
3x25 mekik
3x25 sehpada karın sıkılaştırma
2x25 alette enseye çekiş
2x25 alette mideye çekiş
2x25 yana acıs (omuz-ayakta)
2x25 oturdugm yerden alette omuz
2x25 bnch press
2x25 sehpada yana açış (göğüs)
Salı-Perşembe-Cumartesi :
(açık alanda)
40-60 dk arası vucut yenilemesi ve nefes açmak için koşu. (düz-sabit tempo)
Açma-germe-esneklik
(kapalı alanda) (Hemen akabinde nabız düşmeden eve geliyorum)
5x25 mekik
5x25 sehpada sıkılaştırma (mekik set aralarında sıkılaştırma yapıyorum.)
3x25 ayakta omuz açma
3x25 yerde yana açış
3x25 öne dambıll.
1 gün dinlenmem var.
Amino asit yada yağ yakıcı olarak öneriniz nedir hangisini kullanmalıyım- Programımda değiştirmem gereken birşey varmı.
Her programım yakşalık 2 saat.