yorumun için teşekür ederim. sabah koşularına kesinlikle başlamanı tavsiye ederim. Hem güne daha zinde ve enerjik başlarsın, hemde yağ yakımına çok katkısı oluyor.
Bu hafta bittikten sonra bende rapor alıp sporuma ve beslenmeme odaklanıcam inş.
24. GÜN - 28.05.2014 ( ÇARŞAMBA )
Bugün yine okuldan sonra iş vardı, Saat şuan gecenin 3'ü ve biz işi daha yeni bitirdik. 4 Saat uyuyup sabah okula gidicem.
Bugün iş olduğu için yine salona gidemedim ayrıca çalıştığımız yerdeki iğrenç beslenme koşullarından dolayı çok kötü beslendim. (kola, salam ekmek, döner ekmek, pizza, büsküviler vs.vs.)
Yarında iş var sanırım, büyük ihtimal yarında kötü beslencem ve yarında salona gidemicem.
Bu hafta bittikten sonra amelelik işleri bitmiş olucak, yani yaptığımız işi bitiyoruz bundan sonra daha iş yok. Olsada ben gitmicem zaten, yeter bu kadar.
Bu haftadan sonra sınavlarımızda bitmiş oluyo ve rapor alıp okulada gitmiyicem. Sabahları aç karna 5km Koşu yapıp, akşamlarıda ağırlık + cardio antremanları yapmayı planlıyorum.
İnşallah eski formuma ve düzenime geri dönerim.
Günlüğümü takip eden arkadaşlara çok teşekür ederim.
1 Temmuz'a daha 1 ay var. 1 Ayda yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıcam. Yeterki bu haftayı sağ salim atlatıyım.
Takipte Kalın