Sa arkadaşlar yasım 16 . kilom 93 boyum 1.86 .
Oldukça yağlı bir vücudum var. Altında kas olduğunu hissedebiliyorum .Fakat yağ yüzünden görsel açıdan bayağa kötü duruyor.Bu durumdan rahatsızım . Bu 3 aylık yaz tatilnde hayata yeni bir başlangıç yapıcam
. Kas kütlesini koruyarak yağ yakıcam.Hedefim 77 kilo. Fakat Kafama takılan bir şey var sizlerle paylaşayım dedim. Diyet + Cardio +VG yaparken kas kütlesini korumak için illa Az ağırlık çok tekrar mı yapmak zorundayım??Yağ yakarken fazla ağırlık az tekrar ile hacim kazanamaz mıyım? Simdiden hepinize tesekkurler !
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:10 ----------
Kimse cevap vermeyecek mi?
Oldukça yağlı bir vücudum var. Altında kas olduğunu hissedebiliyorum .Fakat yağ yüzünden görsel açıdan bayağa kötü duruyor.Bu durumdan rahatsızım . Bu 3 aylık yaz tatilnde hayata yeni bir başlangıç yapıcam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:10 ----------
Kimse cevap vermeyecek mi?