Yağ yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

doko

Üye
Merhaba arkadaşlar fitness'a 1 sene önce başladım, ancak yaz tatilinde 2 ay ara vermek zorunda kaldım. Antreman olarak 12-10-10-8 tekrar ve ağırlık arttırmalı olarak uyguluyorum. Spor salonunda vücut ölçüm aleti bulunmakta, bu alet beni yazın %8 yağ oranında gösterirken, 2 ay önce %13.5 şu anda %15.9 yağ oranında göstermekte ve kas miktarında da düşüş olduğunu vermektedir. Ancak son 2 aydır programıma düzenli olarak devam etmekteyim. Hocam bu durumun içinde bulunduğum sınav haftasının stresine bağlı olarak da aletin yanlış gösterebileceğini belirrti. ilk resim yaz başında çekildi. Son resim ise bugün. Bu konuda bodyforumtr ailesine danışmak istedim.

Boy: 1.75
Kilo:70

2jdl4j5.png

122zwjp.jpg

kardeşim kusura bakma moralini bozmak istemem ama sen boşa zaman harcamışsın, iki fotoğraf arasında ben hiç bir fark göremedim

Antremanımı genellikle saat 18:00 civarı yapıyorum.
Beslenme programım da şu şekilde:

Sabah:
1 tam yumurta
40 gr Beyaz Peynir
5 zeytin
2 tam ceviz
2 dilim tam tahıllı ekmek(antreman günü 3-4)
1 bardak günlük süt

Öğlen:
120gr et (antreman günü 150)
2-3 dilim tam tahıllı ekmek(antreman günü 4)
200gr yoğurt
yarım porsiyon sebze veya salata (1 kaşık zeytinyağlı)
2 porsiyon meyve

İkindi:
tam tahıllı ekmek ile beyaz peynirli(80gr peynir) tost
(antreman günü ise 4 ceviz ,ayran,6 kayısı)

Akşam:
60gr et (antreman günü 75)
2-3 dilim tam tahıllı ekmek(antreman günü 4)
200gr yoğurt
1 porsiyon sebze veya salata (1 kaşık zeytinyağlı)

Yatarken:
2 porsiyon meyve
1 bardak süt

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı