Arkadaşlar Yorumlarınız için çok teşekkürler size diyet listemi yazmak istiyorum gerçi diyetisyen dediğiniz gibi 3--5 tane verdi herşeyden sayılı ama benim yaşım daha 16 ve büyüme çağındayım biraz üstüne koydum şimdi size onu yazıyım

Kahvaltı: 2 tam yumurta, domates, peynir,zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği ( bazen kavurmaya 2 yumurta kırıyorum bazen sucuk ) Kahvaltıda kendimi hiç kasmıyorum
Ara öğün1: 200ml süt 3 adet kuru kayısı 2 tam ceviz
Öğlen Yemeği: Tavuk,et,balık, üçünden biri onun yanında büyük bi sandviç ekmeği verdi tam buğday ama artık kullanmıyorum fazla geliyor ve ben yağ yakmak istiyorum o yüzden karbonhidratı az alıyorum onun yanına salata yoğurt.
Ara öğün2: 1 pors. meyve 10 badem veya 10 fındır
Ara öğün3: 2 Yemek k. yulaf ezmesi yoğurtla karıştır ye veya haftada 1 sütlü tatlı
Akşam Yemeği: Et Balık Tavuk üçünden biri veya sebze yemeği veya kurubaklagiller yanına 1 dilim ekmek ( EKMEK YEMİYORUM AKŞAMLARI GEREK DUYMUYORUM )
Ara öğün4:1 pros. meyve
Gece 22.00' da : 200 ml süt içip yatışş[DOUBLEPOST=1420998054][/DOUBLEPOST]şuan 76 kilodayım Mayıs ayında 88 kilo geliyodum okullar başlayana kadar çok spor yapıp verdim birazını 2 ay önce diyetisyene başladım ve 4 kiloda diyetisyen sayesinde gitti