Yağ Yakımı ve Kilo Alma

Arkadaşlar selamlar,
Düzenli şekilde fitnessa başladığım yaklaşık 2 ay oldu. Karın bölgem yağlı ve bel simidim var. Bunları eritmek istiyorum ne yapmalıyım? Aynı anda yağlarımdan kurtulurken kas ve kütle kaybı da yaşamak istemiyorum. Boyum 185, kilom ise 73 civarı. Ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

bende de ayni dert vardi. squat+deadlift+20 dklik hiit cardio seklinde bir program yaptim. henuz 10 gun gecmesine ragmen gozle gorunur sonuc aldigimi soyleyebilirim. bu surecte sadece 400-500 gram gibi bir oynama oldu tartida. fakat hem incelme hem de sikilasma oldugunu dusunursem yag yaktigimi ve kaslarimi korudugumu soyleyebilirim. velhasil kisisel tecrubeme dayarak bence tum vucudunuzu ya da en azindan buyuk kas gruplarinizi hedef alarak calisirsaniz sonuc alirsiniz gorusundeyim. kolay gelsin.

bende de ayni dert vardi. squat+deadlift+20 dklik hiit cardio seklinde bir program yaptim. henuz 10 gun gecmesine ragmen gozle gorunur sonuc aldigimi soyleyebilirim. bu surecte sadece 400-500 gram gibi bir oynama oldu tartida. fakat hem incelme hem de sikilasma oldugunu dusunursem yag yaktigimi ve kaslarimi korudugumu soyleyebilirim. velhasil kisisel tecrubeme dayarak bence tum vucudunuzu ya da en azindan buyuk kas gruplarinizi hedef alarak calisirsaniz sonuc alirsiniz gorusundeyim. kolay gelsin.
Beslenmeyi nasıl yaptın peki günlük kalori ihtiyacından daha mı az kalori aldın? teşekkürler

Beslenmeyi nasıl yaptın peki günlük kalori ihtiyacından daha mı az kalori aldın? teşekkürler
kesinlikle. zaten aksi takdirde kilo vermek mumkun degil. ama oyle asiri bir kalori acigina da ihtiyac yok. sahsen kalori hesabi da yapmiyorum. unlu mamulleri, abur cuburlari, sekeri tamamen hayatindan cikarip az yagli ve dogal beslenmeye calisirsan ki ben bu sekilde yapiyorum kisa ya da uzun vadede -bu tamamen metabolizma genetik vs konularla alakali- tatmin edici sonuclar alirsin diyebilirim. onemli olan sporu saglikli ve zinde olmak icin yapmak. bu sekilde mental olarak da rahatliyor insan. ve surec kendiliginden gelisiyor.

Back
Yukarı