Yağ yakımı ve Kas inşası için Program

Arkadaşlar
Kahvaltı
4 yumurta 1 sarı - 22gr protein 308 kcal
5 zeytin
50 gr yulaf - 30 gr karb - 180kcal
100 gr lor peyniri - 17 gr protein - 85 kcal

İdman öncesi
Elma vb

İdman sonrası
Protein shake - 24 gr protein - 120kcal
150 gr tavuk göğsü - 37.5 gr protein - 150kcal
1 porsiyon pilav - 27.1 karb - 170kcal yahut 1 porsiyon makarna - 33.4 karb - 330kcal

Ara öğün
1 avuç badem - 100-150 kcal

Akşam
100 gr tavuk göğsü - 25gr protein - 102 kcal
Zeytinyağlı yemek - 200 kcal diyelim

Yatmadan önce
100 gr light peynir - 25 gr protein 5.5 gr karb 7gr yağ - 185kcal

Bu programla yağ yakıp kas inşası sağlarmıyım ? Boy 178, kilo 76 şuan.

Shake ile tavuk gogsunu ayni anda yemenin bir manasi yok onemli olan ne kadar protein aldigin degil bunun ne kadarinin kullanildigidir. Yag yakip kas kutlesi elde etmek istiyorsan karbonhidrati antrenman oncesi ve sonrasi almalisin. Proteini arttirmalisin. Aksam saatlerinde karbonhidrat almamalisin. Ve gunluk aldigin kalori miktarini dusurmelisin yani kisaca yag yakarken kas kutlesi istiyorsa bolca protein alip karbonhidrati dusurmelisin sevgiler[DOUBLEPOST=1442682666][/DOUBLEPOST]
Peki genel olarak program nasıl. Bu programla kasları hem besleyip , yağlarımı yakabilirmiyim?
Sabah:
4 veya 3 yumurta beyazi ve 100 gr lor
Ara ogun:
1 porsiyon yogurt ve mevsimlik meyve
Oglen:
100 gr tavuk gogsu, bulgur pilavi ve salata
Ara ogun:
1 porsiyon yogurt veya ton baligi salatasi
Aksam:
Kirmizi et veya tavuk gogusu salata

Antrenmandan sonra shake alabilirsin ozaman araogunu atla ve 2-3 saat sonra ana ogununu ye. Yatmadan 3-4 saat once sut icilebilir.

Son düzenleme:
Aynı anda yağ yakıp kas büyütemezsin, biri yakıyor biri yapıyor.Yağ yakmak için kalori düşürmek zorundasın, az karbonhidrat almak zorundasın.Kas büyütmek için kaloriyi arttırmak zorundasın, aynı anda ikisini yapmak mümkün ama çok zor.Önce yağ yak sonra kas yap, yada önce kas yap sonra yağ yak.

1 sene içerisinde olsun o kadar? Zaten yağ yaktıkça kasların daha büyük görünür, ölçü azalsa bile o kaslardan kaybettiğinden değil kaslarda ki sulardan kaybettiğinden dolayıdır.
Yağ yakımı katabolik, kas yapımı anabolik reaksiyonlardır.Vücutta aynı anda anabolik ve katabolik reaksiyonlar gerçekleşmez.Daha demin bilinir bir site de araştırdım, yüksek kalorili ketojenik diyetle hem yağ yakıp hemde ölçü alabilirmişsin.Denemedim, ama deneyen insanın yorumundan okuduğum kadarı ile mümkün.

Arkadaşların dediklerine ek olarak cardio larını sakın ihmal etme... Gece yatmadan lor yiyebilir veya bir ölçek casein içebilirsin.

Şimdi okulda başlıyor. Öğle yemeğinde verilen yemeklerin toplamı genelde 1000 kalori. Bu benim işimi çok zorlaştırcak. Program yazamadım bir türlü

Back
Yukarı