Yağ yakımı ve küs kütlesi arttırımı konusunda bir soru

Arkadaşlar abilerim yeniyim forumda
Forumda biraz gezdim ama tam olarak sorunuma bi cevap bulamadım eğer varsa kusura bakmayın lütfen

Ben her akşam 9da 45 dakika koşuyorum orta seviyede(8-8.5~km)
Terliyorum baya sırtım göğüs bölgesi filan ıslanıyor Yani öyle söylim.
Ardından hemen sıcağıyla 7kg dumbella 15x3 dumbell bench press yapıyorum .
Onun ardından 5kg dumbellarla 20x3 dumbell fly yapıyorum
Ondan sonra da yine 20x3(7kg) ayakta tek kol dumbell çalışıyorum

Amacım göğüs bölgemde yağ dokusu var ayaktayken belli olmuyor tişörtlerde hiç belli değil fakat eğildiğimde sarkıyor karın bölgesinde de biraz yağ var .

Sorum bu program uygun mudur bana ?
Ortalama 7-8 kg fazlam var ve kas kütlemi de arttırmak istiyorum
Beslenme konusunda genel de 2 gün sabahları kahvaltılık gevrek yiyorum eğer erken kalkamazsam bir adet poaça yiyorum
Öğlen yine çok az Çavdarlı ekmek ile yemek yiyorum akşam ise ekmek yemiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herhangi bi teknik terim de yazım yanlışı yaptıysam yeni oluşuma verin başlayalı 1-2 ay kadar oluyor bu programı ise 2 haftadır uyguluyorum.

Arkadaşlar abilerim yeniyim forumda
Forumda biraz gezdim ama tam olarak sorunuma bi cevap bulamadım eğer varsa kusura bakmayın lütfen

Ben her akşam 9da 45 dakika koşuyorum orta seviyede(8-8.5~km)
Terliyorum baya sırtım göğüs bölgesi filan ıslanıyor Yani öyle söylim.
Ardından hemen sıcağıyla 7kg dumbella 15x3 dumbell bench press yapıyorum .
Onun ardından 5kg dumbellarla 20x3 dumbell fly yapıyorum
Ondan sonra da yine 20x3(7kg) ayakta tek kol dumbell çalışıyorum

Amacım göğüs bölgemde yağ dokusu var ayaktayken belli olmuyor tişörtlerde hiç belli değil fakat eğildiğimde sarkıyor karın bölgesinde de biraz yağ var .

Sorum bu program uygun mudur bana ?
Ortalama 7-8 kg fazlam var ve kas kütlemi de arttırmak istiyorum
Beslenme konusunda genel de 2 gün sabahları kahvaltılık gevrek yiyorum eğer erken kalkamazsam bir adet poaça yiyorum
Öğlen yine çok az Çavdarlı ekmek ile yemek yiyorum akşam ise ekmek yemiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herhangi bi teknik terim de yazım yanlışı yaptıysam yeni oluşuma verin başlayalı 1-2 ay kadar oluyor bu programı ise 2 haftadır uyguluyorum.

Otur 1 ay boyunca makrolarini kalorilerini hesapla protein değerin karbonhidrattan da yüksek olsun yağdan da. Gün içinde ne yedigini bilemeyiz kaç kalori aldigini BMR hızını vs. Eğer hesapladiginda günlük ihtiyacin diyelim ki 2500 çıktı max ve minumum 300 kalori kıs 2200e çek. Bu durumda haftada yarım kilodan biraz daha az ayda 1.5 kilo yağ yakabilirsin. Tahmini olarak 3 4 ayda istediğin foruma ulaşırsın

Back
Yukarı