AkrepHan
Yeni Üye
Arkadaşlar yeni bir program yaptım günlüğümdede paylaştım burdada size sorularımla beraber programımı paylaşıcam
bu programa vereceğiniz tavsiyeler varmı?
bu programla sağlam bi yağ yakımı ve az miktarda kas artışını gerçekleştirebilirmiyim?
Arkadaşlar hayatımı düzene sokmaya başladım sporla başladım bu işe notlar düştüğü içni sporu haftada 2 güne indirdim ve 2 bardak koyu kahve ile desteklemeyi planlıyorum antremanları ve 2 saate kadar uzatıcam. 2 gün vücudu ikiye bölerek çalışıcam
Cumartesi:Bacak+kalf+triceps+biceps+bilek+omuz
Perşembe:Göğüs+sırt+trapez+karın
uzun süre düşündükten sonra ilk hedef yağ yakımı ikinci hedef kas gelişimi oldu yağlandı vücudum baya o yüzden süper setler ve 12 tekrara çıktım programım şu şekil olacak
Cumartesi:
Bacak:
*Dumbell Lunges 10+10-Leg Extension 10 X4 (süper set)
*Dumbell Squat 12x4
*Leg Curll 12x4
Kalf:
*Dumbell kalf raises 20x4
Triceps:
*Bench dips 15-Dar tutuş bench press 10 X4 (süper set)
*Dumbell kickback 12x4
Biceps:
*Barbell Curll 10x4
*Hammer Curll 10-Scott curll 10 X4 (süper set)
Bilek:
*Palms Down Dumbell curll 12x4
Omuz:
*Bar ile omuz press 10- Lateral Raises 10 X4 (süper set)
*Arkaya açma (benchte uzanarak yapıcam artık) 10x4
Perşembe:
Göğüs:
*Bench press 10-Dumbell Fly 12 X4 (süper set)
*İncline Dumbell press 10-Dumbell Pullover 10 X4 (süper set)
Sırt:
*5x5 Geniş tutuş barfiks
*Barbell Row 12-Dumbell Row 12 X4 (süper set)
*Deathlift (8x4) testo amaçlı buna ağır giricem
Trapez:
Standing Dumbbell Upright Rows 10-Barbell Shrugs 12 X4 (süper set)
Karın:
*Crunch 20-Bench Lying Leg Raises 10 X4 (süper set)
*Mekik 20-Flat Bench Abdominal Leg Pulls 15 X4 (süper set)
kas yapımına da önem veriyorum programmda antreman 2 saate kadar uzayabilir sonrasında hemen basit şeker yükelemsiyle telafi edicem öncesinde bol kafein ve C vitamini ile yağ yakımına yardım ve enerji alıcam antreman öncesi karbonhidrat alımım olacak 150-200 gram makarna gibi ama akşamları çok çok az karbo ve bol proteinli beslenmeyi düşünüyorum gece yine kuruyemişimi yiycem günlük yumurta sayısını 5 e kadar çıakrabilirim 2 sarı 5 beyaz yerim.
Şu anki programım bu beslenme ise çok değişik olucak ama onun kini günlükten takip edebilirsiniz yorumlarını bekliyorum
iyi forumlar
bu programa vereceğiniz tavsiyeler varmı?
bu programla sağlam bi yağ yakımı ve az miktarda kas artışını gerçekleştirebilirmiyim?