Yağ Yakımı ve Gücü Korumak için bir program.Düşünceleriniz Çok Önemli..

Artık bahar geldi. Yavaş yavaş yaz hazırlıkları da başladı haliyle.Tahminen %14-15 olan yağ oranımı %10'a düşürmeyi hedefim olarak belirledim.Buna yönelik de bir antrenman programı hazırladım.Full Body Workout olan program şu şekilde olacak:

Leg Press - 2 Set 10-15 reps
Barbell Bench Press - 2 sets 10-15 reps
Seated Cable Rows - 2 sets 10-15 reps
Shoulder Press - 2 sets 10-15 reps
Lunge- 2 sets 10-15 reps
Butterfly 2 sets 10-15 reps
Lat Pulldown 2 sets 10-15 reps
Side Lateral 2 sets 10-15 reps
Bicep Curl 2 sets 10-15 reps

Zaman kalırsa hafif kardiyo ve karın egzersizleri yaparım diye düşündüm.Bu planı düşük karb alımı ve bcaa,fat burner,kreatin alarak destekleyeceğim.
Siz ne düşünüyorsunuz?

squat
bench press
bent over row
overhead press
deadlift

bunları 4-5set 8-10 tekrar yapılmasını öneririm. doğru olanı budur demiyorum sadece kendi verim aldığım fullbody programını size öneriyorum. ön kol ve arka kol çalışmaya gerek yok bence. push ve pull hareketlerinde çalışıyor zaten.

squat
bench press
bent over row
overhead press
deadlift

bunları 4-5set 8-10 tekrar yapılmasını öneririm. doğru olanı budur demiyorum sadece kendi verim aldığım fullbody programını size öneriyorum. ön kol ve arka kol çalışmaya gerek yok bence. push ve pull hareketlerinde çalışıyor zaten.
Haklisin. Zaten asil amac kas kutlesi olmadigi zaman tamamen compound egzersizlere yonelip guc kazanmak mantikli geldi.

fat burner e gerek yok bence. antreman öncesi kafein+kreatin size güzel ve yoğun idmanlar çıkartır gibime geliyor

evet arginine de baya güzel bi aminoasit çok güzel etkileri var. yardımcı olabildiysem ne mutlu. hep beraber düşüncelerimizi paylaşarak en doğrusunu bulmaya çalışalım :)

Back
Yukarı