ege1903men
Üye
Arkadaşlar merhaba,benim yağ oranı ve buna göre antreman ve beslenmemle ilgili sorularım olucak.yağ oranım 14.5 civarı suan size gün içinde yediklerimi yazıcam.(optimum serious mass ve multipower whey kullanıyorum)
Sabah:
-4yumurta beyazı
-domates,peynir,bal,kaymak,tahin-pekmez.
-500ml süt ve 1 ölçek whey protein
10.30:
-100gr yogurt ve yulaf ezmesi
Öğle:
-pilav ve haşlanmış tavuk
Akşam:
-sebze ve o tarz yemekler yemeye çalışıyorum.(yağ yok kesinlikle)
Yatmadan Önce:
-100gr mass kullanıyorum
Antremandan Önce:
-100gr mass ve antreman bitince 30gr whey protein alıyorum
beslenmem bu fitness programımda suan iyi ve cıkıslarında 30dk kardio yapıyorum(yağ yakmaya yönelik)
pazartesi carsamba persembe ve cumartesi günleri karın çalışıyorum etkili zorlu bi program kasıyo baya
Bütün vücudumu geliştirmek istiyorum aynı zamanda six pack istiyorum.bir kaç kişi bu beslenmeyle çok kalori alıyosun böyle yağ yakamazsın dediler bende soriyim dedim.1 ay falan süre içinde six pack çıkarmı önemli olan yağ ile alakalı sorunum antrenmanda sıkıntı yok.
cevaplarınızı bekliyorum...teşekkürler.
Sabah:
-4yumurta beyazı
-domates,peynir,bal,kaymak,tahin-pekmez.
-500ml süt ve 1 ölçek whey protein
10.30:
-100gr yogurt ve yulaf ezmesi
Öğle:
-pilav ve haşlanmış tavuk
Akşam:
-sebze ve o tarz yemekler yemeye çalışıyorum.(yağ yok kesinlikle)
Yatmadan Önce:
-100gr mass kullanıyorum
Antremandan Önce:
-100gr mass ve antreman bitince 30gr whey protein alıyorum
beslenmem bu fitness programımda suan iyi ve cıkıslarında 30dk kardio yapıyorum(yağ yakmaya yönelik)
pazartesi carsamba persembe ve cumartesi günleri karın çalışıyorum etkili zorlu bi program kasıyo baya

Bütün vücudumu geliştirmek istiyorum aynı zamanda six pack istiyorum.bir kaç kişi bu beslenmeyle çok kalori alıyosun böyle yağ yakamazsın dediler bende soriyim dedim.1 ay falan süre içinde six pack çıkarmı önemli olan yağ ile alakalı sorunum antrenmanda sıkıntı yok.
cevaplarınızı bekliyorum...teşekkürler.