Öncelikle merhaba 20 yaşındayım 1.78 boy 78 kiloyum.Vücut yağ oranım biraz yüksek ve beslenme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum.Yaza girdik önümde 3 aylık bir zaman dilimi var.Amacım sıkı bir cardiyo ile yağ yakıp aynı zamanda yüksek karbonhidratlı ve proteinli bir beslenme ile yağsız kas kütlesi elde etmek.Ölçülerim Kollar:37cm Bel:82 Omuz:118 Gögüs:105 Baldır:57 cm.Karın ve gögüs bölgemde biraz yağlanma var.Elimde Lipo 6 , Nitrotech hardcore , on creatin ve xpro amino 5000 mevcut.Her sabah ve akşam 30dk koşu,bisiklet ve ip atlıyorum.Yinede gerek ölçü olsun gerek yağ yakımı olsun pek bir fayda saglayamıyorum.
20 gündür uyguladıgım Beslenme programım ise şöyle ;
Sabah kalkınca 1 ölçek whey,2 tablet lipo,2 tam yumurta ,4 yumurta beyazı ve 50gr lor peyniri ve 1 bardak süt
Ara ögün:1 kasık bal,1kasık zeytinyagı,1 tablet lipo,tahıl gevregi
Ögle yemegi:1 tabak makarna ,1 tabak salata,1 kutu ton balıgı
Spordan önce:1 muz,1ölcek creatin , 1tablet amino,biraz badem
Spordan sonra :1 muz ,1 ölcek creatin,1ölcek whey,2 tablet amino
aKŞAM:1tabak tavuklu pirinç pilavı,50 gr lor peyniri,1 kase yagsız yogurt,2 haslanmıs patates
yatmadan 3 saat önce:1 litre light süt içyorum
Beslenme programını kendim hazırladım.Antremanlarımı salondaki hocam yaptırıyor.Nerede eksik yada fazlam oldugu konusunda yardımcı olursanız sevinirim
20 gündür uyguladıgım Beslenme programım ise şöyle ;
Sabah kalkınca 1 ölçek whey,2 tablet lipo,2 tam yumurta ,4 yumurta beyazı ve 50gr lor peyniri ve 1 bardak süt
Ara ögün:1 kasık bal,1kasık zeytinyagı,1 tablet lipo,tahıl gevregi
Ögle yemegi:1 tabak makarna ,1 tabak salata,1 kutu ton balıgı
Spordan önce:1 muz,1ölcek creatin , 1tablet amino,biraz badem
Spordan sonra :1 muz ,1 ölcek creatin,1ölcek whey,2 tablet amino
aKŞAM:1tabak tavuklu pirinç pilavı,50 gr lor peyniri,1 kase yagsız yogurt,2 haslanmıs patates
yatmadan 3 saat önce:1 litre light süt içyorum
Beslenme programını kendim hazırladım.Antremanlarımı salondaki hocam yaptırıyor.Nerede eksik yada fazlam oldugu konusunda yardımcı olursanız sevinirim